'Oğlum AKP Gençlik Kolları'na üye olmadığı için polis olamadı'

Yapılan bir sokak röportajı sırasında oğlunun polis olma hayallerinin siyasete takıldığını ve oğluna polis olabilmesi için AKP gençlik kollarına girme şartı koşulduğunu iddia eden baba adeta isyan etti.

Kendisine uzatılan 'Kendine Muahbir' YouTube kanalının mikrofonuna konuşurken zaman zaman sinirlerine hakim olamayan vatandaş, oğlunun Akdeniz Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nu bitirdiğini dile getirdi.

Oğlunun hakkının yendiğini iddia eden baba, Karaman Polis Okulu’nda girdiği sınavda 250 kişi arasından birinci olmasına rağmen sözlü sınavda elendiğini söyledi. Bunun üzerine oğlunun, bu sefer de polislik sınavına girip yine rekor kırmasına rağmen burada da sözlü sınavda haksız yere elendiğini öne sürdü.

Sokak röportajında oğlunun geleceği ile oynandığını söyleyen baba ”Ben bir de bunlara yıllarca oy verdim, son 2-3 yıldır oy vermiyorum, günahımı dahi vermem artık” diyerek AKP'ye tepki gösterdi.

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"

Baba, 30 yaşındaki oğlunun hayata küstüğünü söylerken, ”Böyle bir adalet var mı?” diye sordu. Hakkını helal etmediğini söyleyen baba, ”Neymiş gençlik kollarına üye olacakmışsın” diyerek oğluna şart koşulduğunu iddia etti. Tüm gençlerin geleceği ile oynandığını söyleyen baba, sözlerini ”Yiğidi öldür ama hakkını ver, iş bilmeyeni iş başına getirme” diyerek bitirdi.

Etiketler
Polis