İki ünlü isme koronavirüs aşısı şoku: Biri koronavirüse yakalandı, diğeri ise...

Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık aşı olduktan sonra antikor testi yaptırdığını ve vücudunda çok az antikor oluştuğunu belirtirken, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu'nun da korona virüse yakalandığı öğrenildi.

İki ünlü isme koronavirüs aşısı şoku: Biri koronavirüse yakalandı, diğeri ise...

Biri yazar biri akademisyen korona virüs aşısı oldu ama ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık aşı olduktan sonra antikor testi yaptırdığını ve vücudunda çok az miktarda antikor oluştuğunu belirtirken; 3 ay önce test yaptırdığını duyuran İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu'nun da korona virüse yakanlandığı öğrenildi.

Ülkemizde korona virüs aşılarının kullanılmaya başlamasıyla beraber dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Kamuoyunun yakından tanıdığı iki ismin korona virüs aşılarıyla ilgili karşılaştığı olay şaşkınlık yarattı.

Milliyet Gazetesi yazarı Melih Aşık, bugünkü "Aşımız tutmadı" başlıklı yazısında "Bendeniz Kovid aşısı oldum. İkinci aşıyı olduktan 28 gün sonra antikor testi yaptırdım. Çok çok az bir antikor oluşmuş. Neredeyse sıfıra yakın" ifadelerini kullandı.

56 yaşındaki İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu 18 Ocak'ta korona virüs aşısı olduğunu sosyal medya hesabından duyurmuştu ancak beklenmeyen bir gelişme yaşandı.

Akşam Gazetesi yazarı Murat Kurtoğlu, bugünkü köşesinde Hacısalihoğlu'nun korona virüse yakalandığı bilgisini paylaştı. Son yaşanan iki olay korona virüs aşılarının etkisinin daha çok tartışılacağını gösteriyor.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Üniversite Yaşar Üniversitesi