Maraş'ta 5 erkek 12 yaşındaki çocuğa 7 yıl boyunca uyuşturucu vererek tecavüz etti!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğunun 7-8 yaşlarından itibaren çok sayıda erkek tarafından sistematik olarak istismar edildiği ortaya çıktı.

Maraş'ta 5 erkek 12 yaşındaki çocuğa 7 yıl boyunca uyuşturucu vererek tecavüz etti!

Olay Maraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı İstasyon Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; Emrah Akkurt, Veysel Akkurt, Ali Dayı, Oğuzhan Kesen ve Ali Tutak isimli erkekler aynı mahallede ikamet eden N. A. isimli kız çocuğunu sistematik olarak tehdit edip uyuşturucu vererek yıllarca istismar etti. Olay N.A'nın intihar girişiminin ardından açığa çıktı. N.A devlet korumasına alınırken davaya Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'da müdahil oldu.

4 KİŞİ TUTUKLANDI 1'İ ARANIYOR

Artı Gerçek'ten Ali Çelik'in haberine göre, başlatılan Soruşturma kapsamında istismar failleri Emrah Akkurt, Ali Dayı ve askerde olduğu öne sürülen Oğuzhan Kesen tutuklandı. Ali Tutak ise önce adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ardından sosyal medyadan yükselen tepkiler nedeniyle tutuklandı. Emrah Akkurt'un kardeşi Veysel Akkurt ise aranıyor.

'İSTİSMAR 7-8 YAŞINDAYKEN BAŞLADI'

Soruşturma dosyasını inceleyen avukat Hüseyin Göksel, Artı Gerçek'e konuştu. N.A'nın ifadesinde “ilk istismarın 7-8 yaşındayken abisinin arkadaşı olan Emrah Akkurt tarafından başladığını“ söylediğini belirtti.

Ardından istismarı duyan diğer erkeklerin de sistematik olarak küçük çocuğu istismar etmeye başladığını aktardı. Cinsel istismarın Facebook ve Instagram'da da devam ettiğini belirten Göksel, delil niteliğindeki konuşmaların soruşturma dosyasında yer aldığını söyledi.

Hüseyin Göksel mahalle bakkalı olan 60'lı yaşlardaki Ali Tutak'ın da kız çocuğunu yıllarca istismar ettiğini vurguladı. Ali Tutak'ın iki kere hakim karşısına çıktığını ve ilkinde adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını ancak ikincisinde sosyal medyadan gelen tepkiler üzerine tutuklandığını söyledi. Göksel “İstismar N.A'nın intihar girişiminin ardından yaşadıklarını kuzenine anlatmasıyla ortaya çıktı“ dedi.

POLİS BASIN AÇIKLAMASINA İZİN VERMEDİ

İstismarın ortaya çıkması ilçede büyük tepki çekti. Kimi yurttaşlar basın açıklaması yapmak istedi ancak İlçe Emniyet Müdürlüğü izin vermedi.

İLÇEDE GERGİNLİK ÇIKTI

İlçede istismar zanlılarının akrabaları ile mahallede yaşayan yurttaşlar arasında yaşanan gerginlik ise devam ediyor.

Etiketler
Kahramanmaraş Tecavüz Uyuşturucu