En çok koronavirüs vakasının görüldüğü Samsun için aşı açıklaması: Ramazan'da gece 24'e kadar sürecek

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Ramazan ayı boyunca aşı uygulamasının gece yarısı 24.00'e kadar devam edeceğini açıkladı.

En çok koronavirüs vakasının görüldüğü Samsun için aşı açıklaması: Ramazan'da gece 24'e kadar sürecek

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, koronavirüs haritasında 5 haftadır nüfusa oranla en çok vakanın görüldüğü kentte vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Aşı uygulamasının gece 24'e kadar devam edeceğini açıklayan Dağlı, ''İlimizde 60 yaş üste vatandaşlarımız, eşleri ve Sağlık Bakanlığı tarafından ilan edilen risk grubundaki vatandaşlarımızın aşıları, aşı ekiplerimiz tarafından yapılıyor. Tüm kamu/özel hastanelerimiz ve aile sağlığı merkezlerimizden aşı randevularını alabilirsiniz. Ramazan ayı boyunca aşı uygulaması, kamu hastanelerimizde gece yarısı 24.00e kadar devam edecek'' ifadelerini kullandı.

Dağlık ayrıca, ''Lütfen aşı randevularımızı alarak gün içinde ya da iftar sonrası kamu hastanelerimizde aşılarımızı yaptıralım. Ramazan ayının bereketi, aşı uygulamasına vereceğiniz destek ve önlemlere katacağımız değerle inşallah hep birlikte corona virüsüne karşı olan mücadelemizi, hedefimiz olan mavi renge ulaşana kadar sürdürelim. Ramazan ayı zafer mücadelesinin ilk adımı, pandemiyle geçireceğimiz son Ramazan olsun'' diye konuştu.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Samsun Uygulama