Art arda skandallarla gündeme gelen Ali Edizer Twitter'dan satışa başladı

Skandallarla gündeme gelen Menzilci Dr. Ali Edizer internet üzerinden satışa başladı. Edizer, Twitter hesabından yayınladığı mesajda ailesine ait olan ürünlerin tanıtımına başladı.

"Dün gene işittim, gül gibi bir yuva yıkılmış, boşanmışlar. Niye? Koca aldattı diye. Ayıptır, günahtır. Oğlum niye aldatıyorsunuz la? Allahutaala size ruhsat vermiş. Aldınız, bir başkasını sevdiniz, onu da alın" şeklindeki ifadeleri tepki çeken ve GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan Menzilci Dr. Ali Edizer yakın zamanda görevine geri dönmüştü.

Ali Edizer şimdi de internet üzerinden satış gerçekleştirmek için reklam işine girdi.

Sosyal medya hesabından video yayınlayan Ali Edizer, "aliamcadanal.com sitesi bizim ailemize aittir. Sadece güvenle kullandığımız ürünlerin tanıtımını ve satışını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Korona salgınında vaka ve vefat sayısında bugüne kadar ki sayıların çok üstüne çıktıklarını belirten Edizer, "Bilim adamlarımız; maske, mesafe, temizlik diye kısaltarak söylüyorlar. Biz de özellikle maske konusunda biraz daha esnetilmesinden yanayız. Toplu taşıma, kapalı ve kalabalık ortamlar dışında sokakta, araçta maskeye esneklik getirilmesinden yanayız" dedi.

"Bir şeyi çok ihmal ettik o da temizlik, yüzey temizliği, el temizliği" diyen Edizer, elindeki dezenfektan spreyi göstererek, "Bizim tercihimiz bu görüyorsunuz çocuk dostu ibaresi var. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı. Piyasaya yeni çıktı biz de tanıştığımız için çok memnun olduk. Kendimiz de kendi sitemize koyduk. Bir kere çok güvenli" ifadelerini kullandı ve dezenfektanı yüzüne gözüne sıkmaya başladı.

Edizer'in gözlerinin yandığı, boğazının tahriş olduğu görüldü ve elini yüzüne götürerek dezenfektan sıktığı yerleri sildi.

Edizer, "Web sayfası linkini yukarı koyacağım, hararetle tavsiye ediyorum, mutlaka el ve kullandığınız yüzeyleri eğer yıkamazsanız... Tabi abdest alan kişilerin tekrar bunu sıkması gerekiyor" dedi.

Etiketler
Twitter Ali Edizer Inter Menzil