İsmail Saymaz: 'Emekli terörist' Öcalan'ın televizyona çıkma hakkı var da emekli amiralin ifade hürriyeti yok mu?

Gazeteci İsmail Saymaz'dan KRT TV'de PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın kırmızı pasaportla aranan kardeşi Osman Öcalan göndermeli emekli amiral bildirisi yorumu.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci İsmail Saymaz, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında emekli amirallerin "Tekkedeki amiral", "Montrö'nün tartışmaya açılması”, "Atatürk ilke ve devrimleri" konularındaki bildirisini değerlendirdi.

Gazeteci İsmail Saymaz, emekli amirallerin ifade hürriyeti hakkını terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın kırmızı pasaportla aranan kardeşi Osman Öcalan, yenilenen İstanbul seçimleri öncesi oy için AKP hükümetinin kontrolündeki TRT'ye çıkarılmasına göndermede yaparak savundu.

İsmail Saymaz açıklamasında, "Osman Öcalan 'emekli terörist', emekli teröristin televizyona çıkma hakkı var da 104 tane emekli amiralin ifade hürriyeti yok mu? O noktada ifade hürriyet hakları vardır. Buradan darbe çıkmaz! Bu metinden darbe de çıkmaz" yorumunda bulundu.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN KRT TV'DE YAPTIĞI ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARININ ŞÖYLE:

NE OLMUŞTU?

İsmail Saymaz: 'Emekli terörist' Öcalan'ın televizyona çıkma hakkı var da emekli amiralin ifade hürriyeti yok mu? - Resim : 1

AKP İSTANBUL SEÇİMLERİ ÖNCESİ OY İÇİN OSMAN ÖCALAN'I TRT'YE ÇIKARMIŞTI

Terör örgütü PKK'nın lideri Abdullah Öcalan'ın kırmızı pasaportla aranan kardeşi Osman Öcalan, yenilenen İstanbul seçimleri öncesi oy için AKP hükümetinin kontrolündeki TRT'ye çıkarılmıştı.

Ösman Öcalan, Ergenekon ve Balyoz kumpas davalarında "gizli tanık" olarak TSK'ya ve Türk subaylarına karşı ifade de vermişti.

Etiketler
104 emekli amiralin bildirisi İsmail Saymaz Abdullah Öcalan Hürriyet