104 emekli amiralin bildirisinde flaş gelişme: İmza atmayan komutan ortaya çıktı!

104 emekli amiralin Montrö bildirisinin ardından yaşanan tartışmalar devam ederken Emekli Amiral Semih Çetin kendisine de metnin geldiğini ancak imzalamadığını açıkladı.

104 emekli amiralin bildirisinde flaş gelişme: İmza atmayan komutan ortaya çıktı!

104 emekli amiralin yayımladığı Montrö bildirisi günlerdir tartışılmaya devam ederken olayla ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Emekli Amiral Semih Çetin bildirinin kendisine de geldiğini ancak imzalamadığını belirtti.

Bir Twitter kullanıcısının Sayın Semih Çetin;
Emekli 103 amiralin imzaladığı bildiriye imza atmanız teklif edildi mi?
Teklif edildiyse neden kabul etmediniz?@cetinasemih" sorusuna yanıt veren Çetin, "Şimdilik şu kadarını söyleyeyim. Evet bildiri bana da gönderildi. İmzalamadım. Birkaç nedeni var. Zamanı gelince açıklarım. Şimdi değil." dedi.

İşte o yanıt:

104 emekli amiralin bildirisinde flaş gelişme: İmza atmayan komutan ortaya çıktı! - Resim : 1

TÜMAMİRAL SEMİH ÇETİN KİMDİR?

Balyoz Davası kapsamında tutuklanan, daha sonra suçsuz olduğu anlaşıldıktan sonra serbest bırakılan Semih Çetin, dava sürecinde ve Hasdal Cezaevi'nde yaşadıklarını 'Bir İhanetin Öyküsü - Hasdal'da Bir Amiral' adlı kitabında kaleme almıştı.

Çetin, 18 Ağustos 2011'de mahkemede yaptığı savunmada, "Kendi ordusuna ve donanmasına komplo kuracak kadar alçalmış bir çetenin yarattığı bir ihanet sürecinden geçiyoruz. Kendi ülkemizde esir düştük" ifadesini kullanmıştı.

Etiketler
104 emekli amiralin bildirisi