Araz Supermarket mısır ve patatesten üretilen ECO torbalarını tanıttı

Araz Supermarket mısır ve patatesten üretilen ECO torbalarını tanıttı

Azerbaycan ülkesinde en bilinir ve göz önünde olan marketler zinciri Araz Supermarket, ilklere imza atarak gözleri üzerine çekmeye devam ediyor. Atıkların ve çevre kirliliğinin baş gösterdiği bu zamanda hassasiyete dikkat ederek o şekilde hizmet vermeye çalışan mağazaları aynı zamanda gönüllere de hitap ediyor.

Sadece müşterisinin alışverişte ki memnuniyetini değil aynı zamanda dışarıdaki yaşantısını ve sağlığını dahi düşündüğünü gösteriyor. Bunun en bariz göstergesi ise çevre dostu olan bir tavırla ürettiği Eco torbalar ve bunu müşterisine sunmasıdır. Böylesine göz önünde bulunan en büyük marketler zincirinin bu kadar hassas düşünmesi ve davranması oldukça etkileyici olmuştur.

ECO Torbaların Önemi

Mısır ve patatesten ürettiği Eco torbalar çevre dostu alışveriş yapma imkanını müşterilerine sunuyor. Bu hem kendi kalitesini ve güvenilirliğini göstererek hem de aynı zamanda müşterilerinin hassas davranmasına da vesile oluyor. Zararsız ham maddeden oluşan Araz Supermarket torbaları farkını gözler önüne seriyor.

Müşterilerinin sağlığını ve çevrenin sağlığını düşünerek ne kadar hassas ve titiz bir şekilde hizmet ettiğinin garantisini de göstermiş oluyor. Çevreye zararı olan her türlü naylon torbaların aslında ne kadar büyük bir zarar ifade ettiğinin farkına vararak, zararsız hammaddeden üretilen Eco torbaları müşterilerine sunarak sağlığı ne kadar önemsediğini ve düşündüğünü de ifade ediyor.

Araz Supermarket mısır ve patatesten üretilen ECO torbalarını tanıttı - Resim : 1

Bir İlkle Kalitesini Gösterdi

Araz Supermarket Azerbaycan ülkesinde bir ilk göstererek tamamen zararsız olan Mısır ve patates hammaddesinden ürettiği torbaları alışveriş yapan herkesin imkanına sunuyor ve aynı zamanda kendi markasının üzerine yazdığı bu alışveriş torbaları kendi kalitesini göstererek onun simgesi haline geliyor.

Bu sayede hem ne kadar titiz ve hassas olduğunu hem de gerçekten insanların yararına kadar çalıştığını ifade etmiş oluyor. Bir ilk başararak aynı zamanda adını ve şöhretini de insanların akıllarına nakş ediyor.

Kalitesi ve bu hassasiyeti sebebiyle güvenilirliği onu günden güne büyütüyor. Daha 10 yılı tam olarak dolmadığı halde birçok imzada ismi görülen ve beklenmedik şekilde hızla büyüyen market zinciri Araz Supermarket, Azerbaycan'ın gözdesi haline geliyor.

Etiketler
Mısır Market