CHP'li vekil skandalın videosunu paylaştı: Ben izleyince şok oldum, taktir sizin

Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışan işçilerin yemeğini taşıyan servis aracından 16 işçinin indiği görüntüler şok etti. CHP'li Ali Öztunç, görüntüleri "Takdir sizin" diyerek paylaştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, Twitter hesabı üzerinden skandal bir video paylaştı.

Öztunç'un, "Ben izleyince şok oldum. Taktir sizin" sözleriyle paylaştığı videoda, Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışan işçilerin yemeğini taşıyan servis aracından 16 işçinin indiği görüntüler şok etti.

Öztunç, paylaştığı videoya şu notu düştü:

"AK Parti Türkiye’sinden manzaralar -1 Akkuyu Nükleer Santralinde çalışan işçilerin yemeğini taşıyan servis aracı.. işçi kardeşlerim bugün çekti. Yemek taşınması gereken kapalı transit araçtan 16 İşçi iniyor. Ben izleyince şok oldum. Taktir sizin."

Öztunç'un paylaştığı bir diğer videoda ise, Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan işçilerin dinlenme ve sosyal faaliyet olarak kullanılan alanda koronavirüs önlemlerinin ve hijyen kurallarının yok sayıldığı görüldü.

Öztunç, paylaştığı ikinci videoya ise şu notu düştü:

"AK Parti Türkiye’sinden manzaralar -2 Akkuyu Nükleer Santrali inşaatında çalışan işçilerin sosyal tesis gibi dinlenme alanı. Ne sosyal mesafe var ne hijyen ne maske ne tedbir. Akkuyuda hem çevreye hem işçiye zulüm var..."

Etiketler
Akkuyu Nükleer Santrali Ali Öztunç