Fahrettin Koca kritik soruyu yanıtladı: Aşı sırasını kaçıranlar ne yapacak?

Fahrettin Koca, Ankara Şehir Hastanesi'nde yaptığı açıklamada aşılama programına yönelik bilgileri paylaştı.

Fahrettin Koca kritik soruyu yanıtladı: Aşı sırasını kaçıranlar ne yapacak?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs aşısı yaptıran AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile geldiği Ankara Şehir Hasstanesi'nin önünde açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Koca, "Sırası geçtikten sonra, daha sonra grup bittikten sonra sıra geliyor olacak. O nedenle aşıyı mutlak yaptırma konusunda hassasiyet göstermeli. Çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Fahrettin Koca'nın açıklaması şöyle oldu:

Bu anlamda büyük sıkıntılar yaşadık. Kaybettiklerimiz oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Bu salgından kurtulabilmenin en önemli yolunun aşı olduğunu biliyoruz. O nedenle vatandaşlarımızın sırası geldikçe herkesin olmasını öneriyorum.

Bu salgından kurtulabilmenin en önemli yolunun aşı olduğunu söylemek istiyorum. Sistemde bugün canlı olarak Türkiye'de ne kadar aşının yapıldığını göstermiş olduk. Dünyada ilk gün bu kadar yoğun aşı yapabilmiş olan ve canlı gösterebilmiş olan bir başka ülke var mı bilmiyorum.

Bundan sonra aşı programını anlık, canlı ve şeffaf bir şekilde götürüleceğini söylemek istiyorum. Hatta şehir bazında canlı göstermek istiyorum. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Sırası gelince yaptırması çok önemli.

Sırası geçtikten sonra, daha sonra grup bittikten sonra sıra geliyor olacak. O nedenle aşıyı mutlak yaptırma konusunda hassasiyet göstermeli. Çok teşekkür ediyorum.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Ankara Fahrettin Koca Hastane