Wushu Federasyonu skandala doymuyor! CHP'ye ağır hakaretler

Türkiye Wushu Federasyonu (TWF) Başkanvekili Abdurrahman Akyüz’ün federasyonun internet sitesinde yer alan, 2019’un Mart ayında düzenlenen yerel seçimler öncesi yayımlanan yazıda CHP’ye ağır hakaretler var.

Wushu Federasyonu skandala doymuyor! CHP'ye ağır hakaretler

Skandallarıyla gündemden düşmeyen Türkiye Wushu Federasyonu (TWF) Başkanvekili Abdurrahman Akyüz’ün federasyonun internet sitesinde yer alan sizden gelenler köşesinde kendi yazısını yayımladığı ortaya çıktı.

BirGün'den Eren Tutel'in haberine göre, 2019’un Mart ayında düzenlenen yerel seçimler öncesi yayımlanan yazıda CHP’ye ağır hakaretler var. Ekrem İmamoğlu’yla Binali Yıldırım arasında yapılacak seçimi ‘hizmet’, ‘sefalet’ arasında yapılacak bir seçim olduğunu belirten Akyüz’ün yazısında şu ifadeleri kullanıyor:

* Türkiye’ nin İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere hemen hemen bütün şehirlerinde CHP’li Belediye Başkanları işbaşında. Sokaklar çöp dağları, yollar çamur, çukur, hava kirli.

* 1994 öncesi havası kirli, susuz, haliçi pis kokulu, sokakları çamur çukur, çöp dağları susuz İstanbul’u arkadaşlarıyla beraber efsane hizmetleriyle havası temiz, Haliç’i kokusuz, sokakları,temiz ve düzgün, suları şarıl şarıl akan yaşanabilir İstanbul haline getiren ve akabinde bir aradan sonra 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde, tıpkı Refah Belediyesi dönemindeki gibi bu kez tüm yurt sathında başlıca Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Marmaray, Osmangazi Köprüsü , Çanakkale Boğazı Köprüsü, yurt genelinde bütün şehirleri birbirine bağlayan duble yol ve tüneller büyük şehir hastaneleri başta olmak üzere önemli bir çok büyük hizmetlerle bütün yurt sathında, Batısından, Doğusuna, Kuzeyinden, Güneyine, Güneydoğusuna bütün şehirleri terörüde ortadan kaldırarak yaşanabilir Dünya markası şehirler, Türkiye’yi de Dünya’nın yaşanılabilir önemli güzel güçlü Ülkesi haline getirmeyi başaran Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde bu hizmetin daha da ileri seviyede yapılaması konusunda göreve devam seferberliği içindedir.

* Bu işin şakası yoktur ve maceraya da gerek yoktur. Ya HİZMET ya SEFALET tercih edilecek.

* Bize düşen sonucu ne olursa olsun, başından beri yerimizi doğru olarak seçmemiz ve doğru yerde durmamızdır. Doğru yerimizde dimdik,sapasağlam olarak ayakta kalmalıyız.

* Hizmeti HAK için yapan, bunun içinde başarılı olanlarla her zaman sonuna kadar beraber olmalı ve yalnızca Allah(c.c) rızası için HAK davanın hizmet ehline, hizmetin markasına bütün gücümüzle desteğimizi vermeliyiz. Unutmayalım ki yaşanılabilir şehirleriyle, yaşanabilir Yeniden Büyük Türkiye ve yaşanılabilir yeni bir Dünya için hepimiz Mesulüz….

Federasyonun internet sitesinde yer alan yazının linki: https://www.twf.gov.tr/sizden-gelenler-abdurrahman-akyuz/

Etiketler
Hakaret Inter Seçim Türkiye