Yakın gelecekte insanlığı neler bekliyor? Teknolojiyi takip edin!

Dünya genelinde birçok iş kolunda artık insan gücünün yerini son teknolojiyle donatılmış makineler aldı.

Yakın gelecekte insanlığı neler bekliyor? Teknolojiyi takip edin!

Dünya genelinde birçok iş kolunda artık insan gücünün yerini son teknolojiyle donatılmış makineler aldı. Dev teknoloji şirketlerinin daha iyi bir ürün üretebilmek adına çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüğü de düşünülünce gün gelecek artık insanlık tarihinin en büyük işsizlik sorunu kendisini ele vereceğini söylemek çok yanlış olmasa gerek.

Otomotiv ve ağır sanayi sektörünü ele aldığımızda işin büyük kısmının makineler aracılığıyla yapıldığını görüyoruz. Japonya’nın başını çektiği robotik çalışmalarda hassas işlemlerin de robotlara empoze edilmeye başladığını biliyoruz ve bunun da kısa süre içerisinde olumlu sonuçlarını görecek gibiyiz. Peki düşünüyor muyuz? Bütün her şeyi teknolojik ürünler yaparsa insanlar olarak biz ne yapacağız? Aslında bu sorunun yanıtı çok basit. Zamanla insan iş yüküne talep iyice azalacak, zenginler daha fazla zenginleşirken orta ve alt kesimin ise daha çok fakirleştiği bir dünyaya yelken açmış olabileceğiz. İnsanlığı bu kadar ilgilendiren bir sektörde yaşanan gelişmelerden haberdar olmamız gerekiyor. Bugün haberimizde teknoloji haber kaynaklarıyla ilgili birtakım bilgilere yer vereceğiz.

Teknoloji’yi Nasıl Takip Ediyoruz?

Teknoloji haber sitelerinden teknolojik gelişmeleri net bir şekilde takip edebiliriz. Ancak güvenilir kaynaklardan doğru bilgiyi en hızlı şekilde alabileceğimiz, devamlı takibini yapabileceğimiz veTeknoloji üzerinde kısaca durmak istiyoruz.

İlk olarak 2006 yılında yayın hayatına başlamış olan veteknoloji.net haber sitesi, Türkiye’nin en çok ziyaret edilen teknoloji platformlarından birisi olarak dikkat çekiyor. Kısa süre önce yıllardır kullandığı tasarım ve alt yapısını radikal bir kararla tamamen değiştirip kullanıcı odaklı bir ara yüze dönüş yapan sitenin reklamlardan uzak görüntüsü de ilgi çekiyor. Haber içeriklerinin incelendiğinde dil bilgisine son derece dikkat edildiği, cümle tekrarlarının yaşanmadığı ve akıcı bir dil kullanıldığı görülüyor.

Oyun haberleri, mobil cihazlar, akıllı telefon ve tabletler, bilim ve uzay dünyası, sosyal medyada yaşanan gelişmeler, sinema ve dizi haberleri, incelemeler gibi birçok alanda yeni bilgiyi günlük olarak veTeknoloji.Net ile takip edebilirsiniz.

Etiketler
Teknoloji