Anne ve 4 çocuğu kurtarılıyor: 22 saat sonra mucize!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çöken Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı. Son dakika haberine göre, anne ve çocuklardan üçü kurtarıldı.

İzmir'deki depremin ardından arama kurtarma ekipleri, Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı enkazında kalan anne ve 4 çocuğuyla iletişim kurdu.

Enkaz altındaki 38 yaşındaki anne Seher Dereli Perinçek'le iletişme geçen ekipler, Perinçek'in çocukları ikiz kardeşler Ezel ve Elzem Perinçek (10), Umut Perinçek (7) ve Elif Perinçek'le (3) beraber olduğunu öğrendi.

Ekipler anne ve 4 çocuğuna ulaşmak için bir koridor oluşturmaya çalıştıkları esnada evin salonunda bulunan bir koltuğu halatlarla enkaz altından çekti. Ardından annenin sesini duymak için sessizlik istendi. Ardından ilk güzel haber dakikalar sonra geldi.

ÇOCUKLARDAN ÜÇÜ VE ANNE KURTARILDI

İzmir'in Bayraklı ilçesinde çöken Doğanlar Apartmanı'nda anne ve 4 çocuğuna ulaşıldı.

Son dakika haberine göre, İzmir'in Bayraklı ilçesindeki Doğanlar Apartmanı'ndan sevinçli haber geldi.

Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Seher Perinçek ve 4 çocuğuyla temasa geçen ekipler, anne ve 3 çocuğu enkazdan çıkarmayı başardı.

Depremden yaklaşık 23 saat sonra enkazdaki anne ile 3 çocuğu, ekipler tarafından çıkarıldı. Enkazdan çıkarılanlar, battaniyelere sarılıp sedye ile ambulansa götürüldü.

Enkaz altındaki diğer çocuğun çıkarılması için çalışmalara devam edildiği öğrenildi.

Etiketler
İzmir