İzmir can derdinde, Rasim Ozan Kütahyalı rant peşinde!

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, İzmir'de yaşanan 6,9 büyüklüğündeki depremden sonra skandal bir paylaşıma imza attı.

İzmir can derdinde, Rasim Ozan Kütahyalı rant peşinde!

GERÇEK GÜNDEM - Daha önce pek çok skandal paylaşıma imza atan Rasim Ozan Kütahyalı, bu kez bir doğal afetten rant elde etme peşine düştü.

Yandaş Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, İzmir'deki 6,9 büyüklüğündeki depremin ardından sosyal medya hesabından skandal bir açıklama yaptı.

BİNALARIN YIKILMA YETKİSİ MERKEZİ İDAREYE VERİLSİN ÖNERİSİ!

"Bu gece Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle İzmir’de 2000 öncesinde yapılmış tüm ama tüm binaların yıkılma hakkının merkezi idareye verildiği ilan edilebilir. Bu bir afet yasasıdır. Çok da doğru olur. İzmir’in acil ihtiyacı böyle bir ihtilal kararnamesidir. Başka çare yok." yazan Kütahyalı, paylaşımına Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan'ı da etiketledi.

İzmir can derdinde, Rasim Ozan Kütahyalı rant peşinde! - Resim : 1

Rasim Ozan Kütahyalı'nın bu paylaşımının ardından sosyal medya kullanıcıları kendisini topa tuttu.

Kullanıcılardan birinin Kütahyalı'ya "Hatta yıkım işi ve yerine yapılacak konutlar ihalesiz ve dolar cinsinden Hazine garantili olarak Limak-Kolin-Kalyon-Cengiz konsorsiyumuna derhal verilmelidir. Ne olacak 50 senede onu öderiz." diyerek tepki göstermesi dikkat çekti.

İzmir can derdinde, Rasim Ozan Kütahyalı rant peşinde! - Resim : 2

Etiketler
Rasim Ozan Kütahyalı Kütahya İzmir