Antalya'dan bir sevindiren haber daha! Muhittin Böcek'ten doktorları güldüren espri

Gazeteci Barış Yarkadaş, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin konuştu.

GERÇEK GÜNDEM - Gazeteci Barış Yarkadaş, TV 100'de Ahu Özyurt'un sunduğu Sağlı Sollu programında koronavirüs tedavisi süren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin konuştu.

"Muhittin Böcek artık doktorların deyimiyle iyileşme fazına girdi" diyen Yarkadaş'ın Muhittin Böcek'in sağlık durumuna ilişkin açıklamaları şöyle:

İki enfeksiyonu var. Onlarda şu anda Akdeniz Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde etkisiz hale getirilmeye çalışılıyor. Muhtemelen onları da yenecek. Kaslarında biraz hareketsizlikten dolayı erime var. Onlarda ilaçlarla eski haline getirilmeye çalışılıyor.

Bugün Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan, benim tam 10 gün önce kamuoyuna duyurduğum bir bilgiyi teyit etti. Ben TV 100 ekranlarında da söylediğimde de Antalya'daki yerel gazeteler "Yok böyle birşey" demişlerdi.

Bugün Özlenen Özkan şunu söyledi; "Muhittin Böcek'in enfeksiyon mücadelesi devam ediyor. Bilinci açık, yemek yiyor, sohbet ediyor" dedi.

MUHİTTİN BÖCEK'TEN DOKTORLARI GÜLDÜREN ESPRİ

Bugün ailesinden de insanlarla konuştum. Muhittin Böcek bilinci tamamen yerine geldikten sonra. Doktorlar şaka yapıyorlar. "Başkanım bu odanın daha çok hava alması için, buraya bir pencere açmamız lazım" diyorlar. Başkan da çok kısık bir sesle espri yapıyor "Mevzuata uygun değil açamazsınız" diyor.

Yani bu şunu gösteriyor; Muhittin Böcek'in bilinci yerine geldi. Sesi kısık da olsa zor bir tedavi görüyor. Espri yapabilecek, söylenenleri anlayabilecek bir noktada.

Bugün de bir gelişme olmuş. İki elini arkaya doğru kaldırıp başının altına koyabilmiş. Muhittin Böcek için gayet iyi bir gelişme. 7 Eylül'den beri yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Barış Yarkadaş Antalya Muhittin Böcek