Koronavirüse yakalanan Soner Çetin'den videolu mesaj

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2 gün önce sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Bugün paylaştığı video ile durumunun iyi olduğunu söyleyen Çetin; maske, mesafe ve hijyen uyarısı yaptı.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 2 gün önce sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını şu cümlelerle duyurdu:

"Değerli hemşehrilerim Covid-19 salgınının ilk görüldüğü günden bu yana aralıksız çalışmalara ve hemşehrilerimizle görüşmelerime devam ettim. Riskin olduğunu ve günün birinde bunu yaşayacağımı biliyordum. Biraz önce Covid-19 test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim.

Çok güçlüyüm ve genel sağlık durumum iyi. Bir süre çalışmalarıma evden devam edeceğim. Son 5 gün içerisinde benimle temasta bulunanlardan test yaptırmalarını önemle rica ediyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere. Sizleri seviyorum."

Koronavirüse yakalanan Soner Çetin'den videolu mesaj - Resim : 1

Bugün sosyal medya hesabından bir video ile seslenen Çetin "Arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan yazan vatandaşlarımıza, dostlarıma, iyi dileklerini paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum.

Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Hepinizi seviyorum." dedi.

Etiketler
Soner Çetin Çukurova