Gürsel Tekin'den Fatma Kaplan Hürriyet'e ziyaret

CHP İstanbul Milletvekili, eski CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, İzmit ve Derince’de bir takım temaslarda bulunup esnafı ziyaret etti.

Gürsel Tekin'den Fatma Kaplan Hürriyet'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) İstanbul Milletvekili, eski CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, dün İzmit esnafını gezdi. Tekin’e, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve partililer eşlik etti.

Tek tek dolaşarak esnafın durumunu soran Tekin, partisinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İzmit esnafı, Tekin’e siftah dahi yapmadan dükkanı kapattıkları günler olduğunu söyledi. Tekin ve beraberindeki heyet daha sonra Derince’ye geçerek ziyaretlerine devam etti.

HÜRRİYET’E ZİYARET

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hürriyet ile İzmit’te gerçekleştirilen ve planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

İzmit Belediyesi’nin özellikle sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmaları yakından takip ve takdir ettiğini belirten Tekin, Başkan Hürriyet’in göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulunan Gürsel Tekin’e ilgisi ve ziyareti adına teşekkürlerini sundu.

Etiketler
Gürsel Tekin Hürriyet Milletvekili İzmit