Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman nikahından sonra Saray'a koştu

Yaptığı balayı harcaması ile gündeme gelen Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, nikah sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman nikahından sonra Saray'a koştu

Yaptığı balayı harcaması ile gündeme gelen Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın nikahı da balayı gibi görkemli oldu.

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman ile Ayca Dursun’un nikahını Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı kıydı.

Gazete Davul'un haberine göre, yaptığı lüks harcamalarla gündeme gelen başsavcının Nikah şahitliğini ise Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca, Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, YSK Başkanı Muharrem Akkaya, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TBB Başkanı Metin Feyzioğlu yaptı.

Fevzioğlu’nun törene katılması avukatlar tarafından tepki topladı. Sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlarda Fevzioğlu için şu ifadelere yer verildi;

“Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu, 48’i avukat 60 hukukçuyu gözaltına aldıran Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman’ın bu akşamki düğününe nikah şahitliği yapmaya gitti.”

Türkiye’de ilk kez bir başsavcının nikahında devletin ve yüksek yargının tepesindeki isimler hazır bulundu.

Kocaman ve Dursun çiftinin nikahtan sonraki adresi Cumhurbaşkanlığı Sarayı oldu.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kocaman ve eşi İnşaat Mühendisi Ayça Dursunu aiile büyükleri ile Saray’da kabul etti.

Geline düğün hediyesi veren Erdoğan, ardından gelin ve damat yakınlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler
Ankara Recep Tayyip Erdoğan Saray Savcı