Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümüyle ilgili Müge Anlı ilk kez konuştu!

3 Haziran'da evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'a daha önce şiddet uygulayan ve Çakır'ın ailesinin suçladığı Ümitcan Uygun'un annesi, son günlerde hakkında çıkan bazı iddiaların ardından Ankara'da ormanlık alanda başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un şüpheli ölümüyle ilgili Müge Anlı ilk kez konuştu!

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunmasının ardından şüpheli sıfatı ile sevgilisi Ümitcan Uygun, polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış, ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı. Müge Anlı canlı yayına katılan bir tanık, Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun hakkında vahim iddialarda bulunarak anne Uygun'u da olaya dahil etmişti.

Dün gece, Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun, boş bir arazide silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Müge Anlı, canlı yayında olaya ilişkin yeni detaylar paylaşılmaya devam ediyor.

İşte, Aleyna Çakır Ümitcan Uygun olayında yeni gelişmeler...

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu ve yakından takip ettiği Aleyna Çakır - Ümitcan Uygun olayına ilişkin son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.

Aleyna Çakır'ın evinde ölü bulunması ile başlayan ve akıllarda soru işaretlerine neden olan olaylar zincirinde, her geçen gün ile beraber yeni detaylar ortaya çıkıyor. Ses ve video kayıtlarıyla şiddet gördüğü anlaşılan Aleyna Çakır'ın ölü bulunmasının ardından sevgilisi olan Ümitcan Uygun şüpheli sıfatı ile gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Aleyna Çakır'ın ailesi ise Müge Anlı'ya katılarak Ümitcan Uygun'un katil zanlısı olduğunu ileri sürmüştü.

ÜMİTCAN UYGUN'UN ANNESİ İLE İLGİLİ O İDDİA KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Müge Anlı'nın canlı yayınına katılan bir tanık, Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun'un yurtta çocuk eğitmenliği yaptığı, 18 yaşına gelen genç kızları ise gece hayatına yönlendirdiği iddiasında bulunmuştu.

ÜMİTCAN UYGUN'UN ANNESİ GÜLAY UYGUN'UN ŞÜPHELİ ÖLÜMÜ!

Okların bir anda kendisine döndüğü anne Gülay Uygun, önceki gece Ankara Keçiören'de boş bir alanda silahla vurulmuş hâlde ölü olarak bulundu.

MÜGE ANLI'DAN İLK AÇIKLAMA

Ümitcan Uygun'un ailesi tarafından tehdit edilen ve hedef gösterilen Müge Anlı, Uygun ailesinin kameralar karşısında yaptığı açıklamayı yayınladı ve ardından şu sözleri kullandı:

Senin eşin, bir söze kendini vuruyor. Senin söylemine göre... Ama başka kadınlar dayak atılıp canlı yayına çıkarlarsa yaşamına devam etmek zorundalar mı? Keşke bu tavrı Aleyna şiddet görürken oğluna da gösterseydin. Allah rahmet eylesin sana; ama keşke o tavrı o zaman da gösterseydin. Ben senin de karşında değilim. Herkes gerçeği biliyor, herkes gerçeği dakika dakika burada izledi.

Gülay Uygun'dan haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Polis ve Uygun'un yakınları, kayıp öğretmeni aramaya başladı. Gülay Uygun, yakınları tarafından bir akrabasının evine yakın dağlık alanda başından silahla vurulmuş halde bulundu. Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Gülay Uygun'un öldüğü tespit edildi. Yapılan ilk incelemede ise Gülay Uygun'un intihar ettiği belirlendi.

ANNE UYGUR HAKKINDA İDDİADA BULUNULDU

Aleyna Çakır'ın ölümü ile Müge Anlı ile Tatlı Sert'e canlı olarak katılan bir kişi, anne Gülay Uygun'un, yurtlarda kalan kız öğrencileri kötü yola düşürdüğünü iddia etmişti.

(Sabah)

Etiketler
Aleyna Çakır cinayeti Muş Ankara Müge Anlı