Gülistan Doku’nun babasından polise: 'Beni ayağının altına alsın bir şey olmaz, kızımı istiyorum'

Kayıp Gülistan Doku'nun bulunması için ailesi mücadeleye devam ederken baba Halit Doku'nun polisin müdahalesine karşı söylediği sözler yürekleri burktu.

Kayıp Gülistan Doku için dün Seyit Rıza Meydanı’nda oturma eylemi başlatmaları üzerine polis tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakılan aile fertleri eylemlerine bugün devam etti.

248 gündür kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku’nun bulunması talebiyle anne Bedriye ve abla Aygül Doku, dün kentin Seyit Rıza Meydanı’nda oturma eylemi başlatmış, ancak polisin sert müdahalesi ile gözaltına alınmıştı.

Birkaç saat sonra serbest bırakılan anne ve abla, bugün baba Halit Doku ile birlikte yeniden meydana gelerek taleplerini dile getirmeye devam etti.

Aile polisin müdahalesine tepki gösterirken Halit Doku'nun "Beni ayağının altına alsın bir şey olmaz, kızımı istiyorum" ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Öte yandan Aygül Doku, polisin babasına müdahale etmesine tepki göstererek görevlerinin Gülistan Doku'yu bulmak olduğunu hatırlattı.

Etiketler
Gülistan Doku Lise Polis