3 yaşındaki çocuğa sigara içirmişti! Ailesi ilk kez konuştu

Sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzenine sigara içirmeye çalışan Betül, Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Genç kızın annesi olayın şakadan ibaret olduğunu söyleyerek "Çok üzerine gelindi çok pişman" dedi

3 yaşındaki çocuğa sigara içirmişti! Ailesi ilk kez konuştu

Sosyal medya hesabı üzerinden dün yaptığı canlı yayında 3 yaşındaki kuzeni Z.E.K’ye zorla sigara içirmeye çalışan 19 yaşındaki Betül Aşçı, büyük tepki toplamış ve savcılık talimatıyla polis ekiplerince gözaltına alınmıştı.

İfadesi alınan genç kız emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Betül Aşçı’nın annesi ve yakınları da karakol önünde kızlarını bekledi.

“ÇOK PİŞMAN, KORKTU”

Yaşanan olayı anlatan Anne Ayşe Aşçı, kızının çok pişman ve üzgün olduğunu söyleyerek, “Olay aslında şakadan ibaret. Biz içerideydik misafirliğe gelmişlerdi. Onu çok sever. Kuzeni peşinden gidiyor. Ağlayınca kucağına almış. Kendi falan koymadı videoyu. Çok pişman. 18 yaşında kendisi çok üzerine gelindi. Çok pişman. Korktu, ağladı. Göründüğü gibi değil gerçekten” diye konuştu.

“AĞZINA DEĞDİRMİYOR”

Kızının kendisine “Anne ben böyle bir şey nasıl yaptım. Anne ben kendimde değilim” dediğini belirten Anne Ayşe Aşçı, “Çok korkmuş, çok kötü durumda. Buradan ilgililere seslenmek istiyorum. Benim çocuğum da ufak. Kamerada gözüküyor ağzına değdirmiyor. O onun canını asla yakmaz canı gibi sevdiği biri. Başka biri ekran görüntüsünü kaydedip atıyor. O sırada yanlarında başka bir büyük de yok” dedi.

“BEN SÖZ VERİYORUM”

Dede Nurettin Aşçı, ise yetkililere seslenerek torunun böyle bir insan olmadığını torunun kendilerine teslim edilmesini istediklerini belirtti.

Dede Nurettin Aşçı, “Biz yetkililerden çocuğumuzun bize teslim edilmesini istiyoruz. Çünkü böyle bir şey yapacak bir insan değil. Böyle bir şey yapacak bir insan değil. Ne olur çocuğumuzu bize teslim etsinler. Bir daha böyle bir şey asla olmayacağına ben söz veriyorum. Bir defa affetsinler bir daha böyle bir şey asla ve asla olmayacak. Torunum çok pişman o da hastalandı çok korktu.” şeklinde konuştu.

Etiketler
Sigara