Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan bir şehit haberi daha

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu'nda bir askerimizin şehit düştüğünü duyurdu.

Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan bir şehit haberi daha

Kuzey Irak'ta gerçekleşen Pençe-Kaplan Operasyonu'nda şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse'nin (22) memleketi Osmaniye'deki aile evine şehit olduğu haberi ulaştı.

Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse'nin naaşı, yarın Osmaniye Merkez Asri Mezarlık Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından tören ile Osmaniye Merkez Şehitliği'ne defnedileceği öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;

''Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 21 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada bir kahraman silah arkadaşımız yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bahse konu çatışmada bölücü terör örgütü mensubu 2 terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.''

Pençe-Kaplan Operasyonu'ndan bir şehit haberi daha - Resim : 1

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Pençe-Kaplan Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Ertuğrul Köse için başsağlığı mesajı paylaştı. Bakan Akar mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Silah arkadaşımız, 21 Haziran 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanmış, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim."

Etiketler
Pençe - Kartal Operasyonu Milli Savunma Bakanlığı Operasyon Şehit