Başakşehir'de site kavgasında emekli polis rastgele ateş açtı: 7 yaralı

Başkşehir Kayaşehir'de sitenin eski yönetimi ve site sakinleri arasında çıkan kavgada emekli polis Z.S, tabancasını çekerek rastgele ateş etti.

Başakşehir'de site kavgasında emekli polis rastgele ateş açtı: 7 yaralı

Başkşehir Kayaşehir'de bir sitenin eski yönetimiyle site sakinleri arasında yaşanan olayda, iddiaya göre, eski site yönetiminde yer alan bir kişinin emekli polis olan babası rastgele ateş açtı.

İlk belirlemelere göre 5 kişi yaralandı.

Olay, Kayaşehir 12'inci Bölge Botanik Sokak'ta bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre, eski site yönetiminden memnun olmayan site sakinleri yeni bir site yönetimi seçti.

Ancak, eski yönetim, yeni yönetimi göreve başlatmadı. Bunun üzerine site sakinleri, eski yönetimi protesto etmek için toplandı. Bu esnada eski site yönetiminde yer alan bir kişinin babası olan ve emekli polis olduğu öğrenilen Z.S, tabancasını çekerek rastgele ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlar, toplanan site sakinlerine isabet etti.

Olayda 5 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken polis, eski site yöneticisi ve onun babası Z.S.'yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili çalışma sürüyor. (DHA)

Etiketler
Başakşehir Kavga Polis