Levent Üzümcü'den sokağa çıkma yasağı iptaline sert eleştiri: Ülkenin kaderini bir çift dudağın arasına bıraktık

Levent Üzümcü, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın sokağa çıkma yasağını iptal etmesinin ardından sosyal medya hesabından "Abi şimdi çıkıyor muyuz, çıkmıyor muyuz?" diye sordu.

Levent Üzümcü'den sokağa çıkma yasağı iptaline sert eleştiri: Ülkenin kaderini bir çift dudağın arasına bıraktık

Sokağa çıkma yasağına ilişkin bu hafta ilginç gelişmeler yaşandı. Önce uygulanmayacak denen yasak 1 gün sonra ilan edildi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gece ilan edilen ve 15 ili kapsayan hafta sonu sokağa çıkma yasağı iptal ettiğini duyurdu.

Erdoğan'ın iptal kararının ardından siyasetçiler, bilim insanları ve sanatçılar tepki gösterdi.

Kararın ardından Twitter hesabı üzerinden Levent Üzümcü, tepki gösterdi.

Üzümcü sosyal medya hesabından şunları söyledi:

80 bilmem kaç milyonluk ülkenin kaderini bir çift dudağın arasına bıraktık. Sadece sağlıkta değil; aynı zamanda eğitimde, ekonomide ve en önemlisi adalette. Bireysel olarak siz bunu onaylamıyor olabilirsiniz; ama biz buyuz. Sefan olsun! Alayımıza da -umarım- geçmiş olsun.

Yöntemleri de gayet basit. Tek başına, en son 1946’da iktidara gelmiş CHP’yi tüm kötü gidişin sorumlusu göstermek, “iki koyun güdemezler?” gibi bir argümanla itham etmek (ki bunu yapanlar 5 maskeyi dağıtamadı); ayrıca yarattıkları cehennemin adaleti, eğitimi, ekonomisi de cabası.

Levent Üzümcü'den sokağa çıkma yasağı iptaline sert eleştiri: Ülkenin kaderini bir çift dudağın arasına bıraktık - Resim : 1

Etiketler
Sokağa çıkma yasağı Levent Üzümcü Ordu