Erdoğan'ın kampanyasına halktan katılım gelmeyince çözümü Milli Piyango'da buldular

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü, Erdoğan'ın başlattığ 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek olmak amacıyla 2 adet BMW marka araç ödüllü piyango düzenlemeye karar verdi.

Erdoğan'ın kampanyasına halktan katılım gelmeyince çözümü Milli Piyango'da buldular

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında başlatılan 'yardım kampanyasına', vergiden düşürüleceği söylenen şirketlerin bağışları çok konuşulmuştu. Ancak bunun yanı sıra, halktan beklenen talebin gelmediği de öne sürülüyordu.

Söz konusu durumun ardından çare Milli Piyango'da bulundu.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek olmak ve halkın katılımını sağlamak amacıyla İdare tarafından eşya piyangosu düzenleneceği belirtildi.

​Açıklamada, eşya piyangosunda 1 adet 465 bin 915 lira değerinde 2020 model 5F51 yeni BMW 320i Sedan benzinli otomobil ile 1 adet 456 bin 112 lira değerinde 2020 model 5F51 yeni BMW 320i Sedan benzinli otomobil ikramiyesi verileceği belirtildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:

"Piyango satışlarına bugün itibarıyla sanal bayilerimiz (bilyoner.com) aracılığıyla internet üzerinden başlanacak. Kampanyaya katılım bugünden 15 Mayıs gece yarısına kadar yapılabilecek ve 16 Mayıs saat 14.00'te İdaremizce çekilişi gerçekleştirilecektir. Çekiliş sonuçları internet sitemizde canlı olarak yayınlanacaktır."


Etiketler
Erdoğan'ın bağış kampanyası Milli Piyango İdaresi Türkiye Milli Piyango