'Akbank'ın 17 çalışanında koronavirüs tespit edildi'

Akbank'ın çeşitli şubelerinde çalışan 17 personeline koronavirüs teşhisi konuldu.

'Akbank'ın 17 çalışanında koronavirüs tespit edildi'

CHP 26. Dönem Milletvekili - Gazeteci Barış Yarkadaş, Akbank'tan emekli olan personelin promosyonlarının yatırılmadığını anlattığı tweet serisinde bir de bilgi paylaştı.

CHP'li Yarkadaş, AKBANK'ın 17 personelinde koronavirüs tespit edildiğinin, banka yönetimince personele duyurulduğunu aktardı.

İşte o twitler:

.@Akbank bu yıl emeklilere promosyon ödemesi yapmama kararı aldı. Çok sayıda emekli yurttaşımız arayıp Akbank'ın bu uygulamadan vazgeçmesi için çağrı yapıyor. Emeklileri mağdur etme Akbank yönetimi!

2019'da 5.4 milyar TL kar eden @akbank , 13 bin emeklisine promosyon dağıtsa, bu sadece 9 milyon TL ediyor. Ancak Sabancılar, Akbank'ın çilesini çekmiş emeklilere bunu bile çok görüyor ve promosyonları kaldırtıyor. Gözleri bir türlü doymuyor. Promosyon hakkı gasp ediliyor.

CoronaVirüs günlerinde bile dargelirli yurttaşa kene gibi yapışan, SMS'le taciz eden ve nefes aldırmayan bankaların neredeyse tamamı promosyonu kaldırdı.
Bu ülke, CoronaVirüs belasından birgün kurtulacak ama sizin bu ahlaksız tutumunuz hiçbir zaman unutulmayacak.

"17 PERSONELE TEŞHİS"

Söz @Akbank 'tan açılmışken; zor günlerde halka hizmet etmeye çalışan ve bu sırada CoronaVirüs saptanan 17 emekçiye de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Akbank, vaka sayısını çalışanlarına kurum içi bir yazıyla duyurmuş. Ben de bu bilgiyi oradan öğrendim.

'Akbank'ın 17 çalışanında koronavirüs tespit edildi' - Resim : 1

'Akbank'ın 17 çalışanında koronavirüs tespit edildi' - Resim : 2

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Akbank