İşte yeni belge: AKP'li belediye bugün bağış istedi!

CHP'li Barış Yarkadaş, AKP'li Şanlıurfa Belediyesi'nin Urfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne gönderdiği mektubu paylaştı.

İşte yeni belge: AKP'li belediye bugün bağış istedi!

GERÇEK GÜNDEM - CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, İçişleri Bakanlığı kararıyla CHP'li belediyelerin koronavirüsle mücadele kapsamında bağış toplamasına ambargo koyan AKP iktidarının belediyeleri 5933 sayılı kanunu dayanak göstererek bağış toplamaya devam ediyor.

AKP'li Şanlıurfa Belediyesi'nin Urfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne gönderdiği mektupta 5933 saylı kanun gereği kabul edeceklerini yazdı.

Barış Yarkadaş, "CHP'li belediyelerin topladığı bağışlar yasaya uygundur" diyerek sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Bu belge elime az önce geçti. AKP'li Şanlıurfa Belediyesi, bugün Urfa Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne bir mektup yolluyor. Mektupta, belediyenin 5933 saylı kanun gereği COVİD-19 salgını için bağış kabul edebileceği belirtiliyor.

CHP'li belediyelerin topladığı bağışlar yasaya uygundur. Bir belediye başkanı, yurttaşa zor günde bir sabun, bir kolonya götüremeyecekse belediyeciliğin anlamı nedir?"

İşte yeni belge: AKP'li belediye bugün bağış istedi! - Resim : 1

İşte yeni belge: AKP'li belediye bugün bağış istedi! - Resim : 2

İşte yeni belge: AKP'li belediye bugün bağış istedi! - Resim : 3

Etiketler
Barış Yarkadaş Şanlıurfa