Rektör Prof. Dr. Ertan Çomaklı’nın annesi Zekiye Çomaklı'dan İzmirliler hakkında skandal sözler

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı'nın sosyal medyada İzmirliler hakkında paylaştığı hakaret içerikli sözler tepkilere neden oldu.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı'nın İzmirliler ile ilgili skandal sözleri tepkilere neden oldu.

Bugün sosyal medya üzerinden yayılan, Erzurum şivesiyle konuşan bir kadına ait görüntüler ortalığı karıştırdı. 1,5 dakikalık kayıt boyunca İzmir’e, İzmirliler’e ağır hakaretler ve küfürler eden kadın büyük tepki çekti.

İsminin “Zekiye Çomaklı” olduğu öğrenilen kadının, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı’nın da annesi olduğu ortaya çıktı.

Zekiye Çomaklı, 1,5 dakikalık o skandal video kaydında, dünyanın birçok yerinde Hristiyan ile Yahudilerin ezan dinleyip, Kuran okuyarak korona virüse karşı mücadele ettiğini anlatarak, "Bizim İzmir'deki dinsiz, imansız anladık gavursunuz, tamam ama gavur olunur da gardaş bu kadar mı namussuz gavur olunur? Bu kadar mı haysiyetsiz gavur olunur, azıcık efendi gavur olun" ifadelerini kullandı.

Çomaklı'nın İzmirlileri hedef alan sözlerine tepkilere neden oldu.

Etiketler
İzmir Hakaret Üniversite