İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu! Samsun'a ve Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde şehit olan Uzman Onbaşı Şükrü Elibol ve Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un acı haberi baba ocaklarına ulaştı.

İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu! Samsun'a ve Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü

Suriye'nin İdlib kentinde, Suriye Ordusu'nun düzenlediği hava saldırısında şehit olan Uzman Onbaşı Şükrü Elibol'un acı haberi Samsun'daki ailesine ve Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un acı haberi Kahramanmaraş'taki ailesine ulaştı.

İdlib'de düzenlenen hava saldırısında 2 asker şehit oldu, 2 asker ise yaralandı.

İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu! Samsun'a ve Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü - Resim : 2

Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçleri tarafından düzenlenen hava saldırısında Uzman Onbaşı Şükrü Elibol şehit düştü.

Elibol'un şaadet haberi Samsun'un Alaçam ilçesine bağlı Umutlu Mahallesi'nde yaşayan ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. 2 yıllık evli olan şehit askerin eşi Özlem Elibol'un 8 aylık hamile olduğu ve bir kız çocuk bekledikleri öğrenildi.

Özlem Elibol'un, 22 Ocak tarihinde sosyal medya hesabından, 'Babasından kızımıza hediyeleri' ifadeleriyle yaptığı paylaşımı yürekleri burktu.

İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu! Samsun'a ve Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü - Resim : 3

Suriye'nin İdlib şehrinde rejim güçlerinin hava saldırında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Soner Enes Baykuş'un (24) baba ocağına ateş düştü.

Hacı Mustafa Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Zeynep Baykuş çiftine acı haberi yetkililer verdi. 3 çocuklarından biri olan Soner'in şehadet haberini alan Baykuş çifti gözyaşlarına boğuldu. Baba ocağına Türk bayrakları asılırken, yakınları ve komşuları da eve akın etti.

Evli olan şehit Soner Enes Baykuş'un yarın Kahramanmaraş'ta düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verileceği belirtildi. (DHA)

İdlib şehitlerinin kimlikleri belli oldu! Samsun'a ve Kahramanmaraş'a şehit ateşi düştü - Resim : 4

Etiketler
Kahramanmaraş Samsun Hitler İdlib