Üniversite personelinden Atakan'a cinsel istismar tehdidi: En güzel tedavi tecavüz

Özyeğin Üniversitesi'nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci isimli kişi sosyal medyada gündeme gelen 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında skandal sözler paylaştı. Naldemirci yaptığı paylaşımda “Buna en güzel tedavi tecavüz” dedi.

Üniversite personelinden Atakan'a cinsel istismar tehdidi: En güzel tedavi tecavüz

Özyeğin Üniversitesi'nde ulaştırma görevlisi olarak çalışan Erkan Naldemirci, son dönemde sosyal medyada videoları yayınlanan 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında yazdıkları gerekçesiyle üniversiteden kovuldu.

Naldemirci'nin 10 yaşındaki Atakan için kullandığı ifadeler sosyal medyada büyük tepki toplarken, kullanıcılar üniversiteye şahısla ilişiği kesme çağrısında bulundu.

"EN GÜZEL TEDAVİ TECAVÜZ"

Çocuk istismarını savunan Naldemirci, 10 yaşındaki çocuğa hakaretler yağdırarak “Buna en güzel tedavi tecavüz kardeşim. Yaşadığı şok ile birlikte belki aramıza geri döner” ifadelerini kullandı.

Ağza alınmayacak küfürler eden Naldemirci, çocuğu hedef göstererek “İnşallah 11 yaşına girdiğinde ölürsün de başımıza bela olmazsın" paylaşımında bulundu.

ÜNİVERSİTEDEN AÇIKLAMA

Özyeğin Üniversitesi yaptığı açıklamayla, Atakan hakkında skandal ifadeler kullanan şahıs ile ilişiğin kesildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, "Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir" denildi.

Üniversite personelinden Atakan'a cinsel istismar tehdidi: En güzel tedavi tecavüz - Resim : 1

Etiketler
Tecavüz Üniversite