70 yaşındaki tutuklu Elif Kısa hastaneye kaldırıldı

70 yaşındaki Elif Kısa’nın tutuklu bulunduğu Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi’nde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

70 yaşındaki tutuklu Elif Kısa hastaneye kaldırıldı

Maraş’ın Elbistan ilçesinde 3 Aralık'ta eşi Ali Kısa ile gözaltına alındıktan sonra “örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek” iddiası ile tutuklanan 70 yaşındaki Elif Kısa’nın tutuklu bulunduğu Elbistan E Tipi Kapalı Cezaevi’nde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Bugün görüşmek için cezaevine giden oğlu Ahmet Kısa, annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrendi.

Annesinin hastaneye kaldırıldığını sosyal medya hesabından duyuran Ahmet Kısa şunları belirtti:“Canlar bu gün cezaevine gittik ama melek annem ile görüşemedik. melek annem yine hasta olmuş hastaneye götürmüşler. allahım anneme bir şey olmasın neden bize bunu yaşatıyorlar. ögleden sonra gelin dediler görüştürürüz .Umarım annem iyidir çok korkuyorum.”

‘BİZİM İÇİN GÜÇLÜ DURMAYA ÇALIŞTI’

Annesi ile ancak öğleden sonra görüşebilen Kısa, annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Kısa, sosyal medya hesabından, “Canlar çok şükür melek annemi gittik gördük .benzi solmuştu baya ama bizim için güçlü durmaya çalışıyor onu gördüm annemde son açık görüşte resim çekmiştik onları aldık .anneme dedim elini cama koy ,annemin elini öptüm alnıma verdim. herkese çok selam gönderdi.#FreeElifKisa" mesajını paylaştı.

İki engelli çocuğu bulunan Elif Kısa'nın gözaltına alınması ve tutuklanması büyük tepki toplamıştı.Elif Kısa'nın serbest bırakılması için sosyal medyada kampanya düzenlenmişti.

Etiketler
Cezaevi Hastane Elbistan