Efsane Kampanya, Gidiş Sizden Dönüş Bizden

Metro Turizm , seyahatlerinizde kolaylık sağlamak için “Efsane Kampanya” ile yanınızda yer alıyor.

Efsane Kampanya, Gidiş Sizden Dönüş Bizden

Metro Turizm , seyahatlerinizde kolaylık sağlamak için “Efsane Kampanya” ile yanınızda yer alıyor. 21 Şubat – 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında Metro Turizm’den alınacak dönüş biletlerini 5 TL’ye alma fırsatını kaçırmamak için otobüs biletinizi şimdiden alın.

Otobüs seyahatinin kaliteli, konforlu ve bütçe dostu adresi olan Metro Turizm, dönüş biletlerinizi 5 TL’den alma imkânı sunarak, seyahatlerinizi hem keyifli hem de tasarruflu hale getiriyor. Efsane Kampanya’da, Türkiye’nin her yerine gidiş biletinizi aldıktan sonra dönüş biletiniz için sadece 5 TL ödemeniz yeterli. Çok geniş seyahat ağı ile Türkiye’nin dört bir köşesine kaliteli ve konforlu otobüs seyahati konusunda lider firma Metro Turizm’in, bu kampanyası seyahatte farklı bir çığır açacak.

Efsane Kampanya’ya katılmak çok kolay. Tek yapmanız gereken şey, gidiş biletinizi Metro Turizm’den satın almak ve sonrasında alacağınız dönüş bileti için sadece 5 TL ödeyeceksiniz.

Metro Turizm’in bu Efsane Kampanyası Türkiye’nin her yerine yapılacak seyahatler için geçerli. İsterseniz Kayseri’ye gidin, isterseniz Ankara, isterseniz Antalya veya İzmir’e gidin fark etmeksizin, gidiş bileti sonrası alacağınız dönüş bileti 5 TL olacak. Kampanya 21 Şubat ile 14 Mayıs 2020 tarihleri arasında geçerli.

Otobüs seyahatlerinin tasarruflu olmasını sağlayacak bu büyük ve Efsane Kampanya için bazı kurallar bulunuyor. Kampanya, tekli koltuklar, yurt dışı ve mini seferler için gereçli değil. Bunun dışında her seyahat için geçerli olan bu kampanyada kapasite sınırı bulunuyor. Her araçta %10’luk koltuk kapasitesi için bu kampanyadan yararlanılabilir. Şubat ayından Mayıs ayına seyahatlerinizi çok ucuza getirecek bu Efsane Kampanya fırsatı asla kaçmaz.

Her zaman ilkleri hayat geçiren seyahat firması Metro Turizm, seyahatlerinizi daha konforlu ve ucuz yapmanızı sağlıyor. Yolcularının güvenliği, rahatı, konforu kadar tasarruf etmesini de düşünüyor. Metro Turizm Efsane Kampanyası ile otobüs seyahatinizi daha da eğlenceli hale getiriyor. Kampanyadan yararlanmak için, gidiş ve dönüş biletlerinizi aynı anda almanız önemlidir. Başka kampanyalar ile birleştirilmediği gibi, biletlerde iade, iptal veya değişiklik de yapılamaz.

Siz de bu fırsatı kaçırmayın. Türkiye’nin her yerini gezmek, Metro Turizm ile çok ucuz hale geldi.

Sponsorlu İçerik

Etiketler
Metro Turizm