Ülke felaketi yaşarken bakan eşinin 'Vur patlasın, çal oynasın' görüntüleri ortaya çıktı

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un yeni bir skandalını daha ortaya çıkardı.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Bakan eşinin 'Vur patlasın, çal oynasın' görüntüsünü yayınladı.

CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Turizm Bakanı Mehmet Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un çığa rağmen katıldığı eğlencenin videosunu yayınladı ve eleştirdi.

Öte yandan, söz konusu görüntülerin bu sabah paylaşıldığı öğrenildi.

YARKADAŞ PAYLAŞINCA, GÖRÜNTÜLERİ SİLDİLER

Yarkadaş'ın görüntüleri sosyal medyada paylaşmasının ardından, görüntülerin instagram hesaplarından kaldırıldığı görüldü.

Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

1- Turizm Bak. M. Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'dan ikinci skandal! Kurban Bayramı'nda yardımcısına 100 dolar verip elini öptüren Pervin Hanım, çığ altında kalan 33 yurttaşımızın cenazeleri bile kalkmamışken, Kars'ta 'vur patlasın çal oynasın' diyerek eğleniyor. (Beyaz montlu, gözlüklü)

2- Geziye katılan bir kişinin hesabında gördüğüm video sonrası, Pervin Ersoy'un instagram sayfasına da girdim. Kars'ta şarkılara eşlik eden ve eğlendiği görülen Sn. Ersoy, siyah zemin üzerine yazdığı yazıda ise "Yaşadığımız üzüntüler yüzünden paylaşımlarıma ara veriyorum" diyor.

3- Bakan Ersoy'un eşi Pervin Ersoy'un Kars - Ani Harabeleri'ndeki BUGÜN eğlenirken çekilen görüntülerini yayınlamamın ardından, instagramdaki görüntülerin tamamı silindi. Siz o görüntüleri silseniz ne olur ki? Görüntüler toplumsal hafızamıza kaydedildi bile... #Çığ #Kars #Van

Ülke felaketi yaşarken bakan eşinin 'Vur patlasın, çal oynasın' görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 3

Ülke felaketi yaşarken bakan eşinin 'Vur patlasın, çal oynasın' görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 4

Ülke felaketi yaşarken bakan eşinin 'Vur patlasın, çal oynasın' görüntüleri ortaya çıktı - Resim : 5

Etiketler
Barış Yarkadaş Milletvekili Turizm