Soylu ve Manisa Valiliği'nden deprem açıklaması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valiliği, Manisa'da saat 14.26'da meydana gelen 4.8'lik deprem hakkında açıklama yaptı.

Soylu ve Manisa Valiliği'nden deprem açıklaması

AFAD, depremin büyüklüğünü 4.8 olarak duyururken Kandilli Rasathanesi 5.1 olarak açıkladı. Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa gibi çok sayıda kentte de hissedildi. Deprem sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Manisa Valiliği'nden açıklama geldi.

Manisa'da saat 14:26'da merkez üssü Kırkağaç olan bir deprem meydana geldi. AFAD, yerin 7 km altında meydana gelen depremin büyüklüğünü 4.8 olarak açıkladı.

Kandilli Rasathanesi ise yerin 11 km altında meydana geldiğini belirttiği depremin büyüklüğünü 5.1 olarak duyurdu.

İSTANBUL'DAN DA HİSSEDİLDİ

Deprem, İstanbul, İzmir, Bursa gibi çok sayıda kentte de hissedildi.

SOYLU'DAN İLK AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu depremin ardından yaptığı açıklamada herhangi bir can ve mal kaybının olmadığını belirtti.

MANİSA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Korkutan deprem sonrası Manisa Valiliği açıklama yaptı. Herhangi bir yaralanma ve hasarın meydana gelmediği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"28.01.2020 tarihinde saat 14.26’da merkez üssü Kırkağaç ilçesi olan 4.8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. Depremde can kaybı, yaralanma ve herhangi bir hasar meydana gelmemiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Etiketler
Son Depremler Manisa Süleyman Soylu