Ceren Özdemir cinayetinde kahreden detay! Günlüğü ortaya çıktı

Tüm Türkiye’nin günlerce konuştuğu Ceren Özdemir cinayetinde kahreden bir detay daha ortaya çıktı.

Ceren Özdemir cinayetinde kahreden detay! Günlüğü ortaya çıktı

Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine göre, tüm Türkiye’nin günlerce konuştuğu Ceren Özdemir cinayetinde kahreden bir detay daha ortaya çıktı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3'üncü sınıf öğrencisi olan Ceren, katil zanlısı Özgür Arduç tarafından evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından Ceren Özdemir'in günlük notları ortaya çıktı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları 3'üncü sınıf öğrencisi Ceren Özdemir, evinin önünde bıçaklanarak öldürülmüştü. Olayın ardından Ceren Özdemir'in notları ortaya çıktı.

Ceren Özdemir cinayetinde kahreden detay! Günlüğü ortaya çıktı - Resim : 1

Ceren’in üniversiteden sınıf arkadaşı sosyal medyada çıkan günlüklerden haberi olduğunu belirterek “Ceren’in çocukluğundan beri tuttuğu günlükleri not defterleri vardı. Yazmayı seven birisiydi. Bu da onlardan sadece biri hem günlük yaşadıklarını hem hayallerini hem planlarını not alırdı” ifadelerini kullandı. Öte yandan Babası Yılmaz Özdemir de günlüklerin Ceren’e ait olduğunu doğruladı.

Ceren Özdemir cinayetinde kahreden detay! Günlüğü ortaya çıktı - Resim : 2

Öldürülmeden önce gelecek planları için küçük notlar alan Ceren Özdemir hayallerini günlüğüne şu şekilde not almış; ‘Piyanoyu çok iyi öğrenmek, İngilizceyi çok iyi öğrenmek, Erasmus ile yurtdışına gitmek, Yüksek lisans yapmak, Oyuncu olmak, tek başına yaşamayı öğrenmek.’

Ceren Özdemir cinayetinde kahreden detay! Günlüğü ortaya çıktı - Resim : 3

Etiketler
Ceren Özdemir cinayeti Türkiye