Hasta çocuk evi için anlamlı çağrı

SlimFit Estetik, #BirGönüldeSenIsıt sloganıyla İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına düzenlenecek gece için çağrı yaptı.

Hasta çocuk evi için anlamlı çağrı

İzmir’de 10 yılı aşkın süredir güzellik ve bakım hizmetleri sektöründe faaliyet gösteren ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle alkış toplayan SlimFit Estetik, #BirGönüldeSenIsıt sloganıyla İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına düzenlenecek gece için çağrı yaptı.

2004 yılında Prof. Dr. Buket Erer Del Castello, Ege Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim dalı Başkanı Prof.Dr.Sevgi Mir ve dönemin Ege Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ülkü Bayındır ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle açılan İzmir Hasta Çocuk Evi, 11 yıldır 800 'den fazla hasta çocuk ve ailelerine hizmet veriyor.

Şehit ve Gazi ailelerine de ücretsiz hizmet veren SlimFit Estetik, 21 Aralık Cumartesi günü İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına gerçekleşecek özel gece için sosyal medya hesaplarından İzmirlilere çağrı yaptı.

Firmanın yatırımcı ortağı Arzu Budakçı ;
"Sevebildiğin kadar anlam katarsın gezegene...Ve paylaşabildiğin kadar...
Değerli Dostlarımız,
Varlığımızı anlamlandıran en önemli değerin sevgi olduğunu düşünüyoruz.#Birgönüldesenısıt diyerek,bu değeri sahiplenen tüm gönül dostlarımızı, İzmir Hasta Çocuk Evleri yararına düzenlenecek olan gecemize bekliyoruz."dedi.

Hasta çocuk evi için anlamlı çağrı - Resim : 1

Hasta çocuk evi için anlamlı çağrı - Resim : 2

Etiketler
Ağrı İzmir