AKP kapıyı kapattı ama EYT'liler yılmıyor

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' konusunda hükümet adım atmayacak. Ancak EYT'liler mücadeleyi sürdürmekte kararlı.

AKP kapıyı kapattı ama EYT'liler yılmıyor

GERÇEK GÜNDEM - AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan son noktayı koydu, 'Emeklilikte Yaşa Takılanlar' konusunda hükümet adım atmayacak. Ancak EYT'liler mücadeleyi sürdürmekte kararlı. EYT SYDD tarafından başlatılan sosyal medya kampanyasında "#EytBuDavayaBaşKoydu " denildi.

Kendisi 46 yaşında emekli olan Erdoğan geçtiğimiz cumartesi günü açıklama yaparak, "Arkadaşlarıma söylüyorum. Beni bu yola asla teşvik etmeyin. Milletimin zararına olan bir şeye asla yokum. Seçim kaybetsek de yokum." dedi.

AKP MYK toplantısı sonrasında açıklama yapan parti sözcüsü Ömer Çelik de AKP'nin Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda adım atmayacağını yineledi. Çelik, "Cumhurbaşkanımız bunun altını çizmiştir. Netice itibarıyla bu noktada da Sayın Cumhurbaşkanımız son sözü söylemiştir." dedi.

AKP'nin kapıları kapatmasının ardından ise emeklilikte yaşa takılanlar mücadeleye devam kararı aldı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açıklamalarından ardından sosyal medya kampanyası başlattı. Derneğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Mücadelemizi sonuna kadar, sonuç alana kadar sürdürmeye KARARLIYIZ... Alan ise alan; Meclis ise Meclis... Tepkimizi sosyal medyada ve her yerde dile getirmeye devam edeceğiz... Çünkü, biz bu davaya BAŞ KOYDUK..." denildi. Dernek #EytBuDavayaBaşKoydu etiketi ile sosyal medyada kampanya başlattı.

Etiketler
EYT - Emeklilikte Yaşa Takılanlar Emeklilik Emeklilikte Yaşa Takılanlar