Dehşeti yaşamıştı! Eşi tarafından silahla evi basılan kadın konuştu

Boşanma aşamasındaki eşinin silahlı saldırısına uğrayan 2 çocuk annesi Gülcan Aktaş, yaşadıklarını anlattı. Olay anlarını cep telefonu ile kayda alan Aktaş, ‘ Ben Emine Bulut olmak istemiyorum’ dedi.

Boşanma aşamasındaki eşinin silahlı saldırısına uğrayan 2 çocuk annesi Gülcan Aktaş, yaşadıklarını anlattı. Olay anlarını cep telefonu ile kayda alan Aktaş, ‘ Ben Emine Bulut olmak istemiyorum’ dedi.

24 Haziran günü gerçekleşen olayla ilgili konuşan Aktaş, “Son sistem çelik kapının üçüncü kilidini de kırmak üzereyken yetişen hayatımı ve çocuklarımın hayatını kurtaran polislerimize teşekkür ediyorum. Ama ifadeler alındıktan sonra şikâyetçi olduktan sonra beni evime o caniyi de serbest bırakacak kadarda anlamsız bir adaletin içerisindeyiz. Sonumun Emine Bulut derecesine gelene kadar bekleyen sistemimize asla anlam veremiyorum” diyerek devam etti.

Koruma kararına rağmen Gülcan Aktaş boşanma davası açtığı eşi Tamer Aktaş tarafından tehdit edildiğini ileri süren kadın, “İfadeler alındıktan ve şikâyetçi olduktan sonra beni evime o caniyi de serbest bırakacak kadarda anlamsız bir adaletin içerisindeyiz. Sonumun Emine Bulut derecesine gelene kadar bekleyen sistemimize asla anlam veremiyorum” diye konuştu.

Yaşadıklarından sonra 3. kez boşanma davası açtığını belirten Aktaş, “Ben 3. kez boşanma davası açtım. Sürekli baskı altında yaşadım. Boşanmak istemek ayıp mı günah mı? 4 yıl boyunca boşanmak istedim ama hep durduruldum. Ben Emine Bulut olmak istemiyorum. Bu hayatımdaki sadece bir olayın şansa çektiğim videosudur. Bunun gibi defalarca evde asansörde darp edildim psikolojik şiddet gördüm sözlü şiddetler yaşadım. Artık susmayacağım. Masum görünümlü canavarın hayatımdan bir an önce boşanma davasının sonuçlanıp defolmasını istiyorum” dedi.

Dehşet görüntülerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından İstanbul polisi de harekete geçti. İfadesine başvurulması için Gülcan Aktaş emniyete davet edildi. Aktaş’ın eşi Tamer Aktaş’tan 8 defa şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Etiketler
Kadın cinayetleri Cep Telefonu Emine Bulut Saldırı