2019 Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri için öneriler!

2019 Efsane Cuma İndirimlerine çok az bir zaman kaldı.

2019 Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri için öneriler!

2019 Efsane Cuma İndirimlerine çok az bir zaman kaldı. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 11.11 indirimlerinde Trendyol ve N11 Sitelerinin kampanya başlangıcı ile birlikte yoğunluktan dolayı kullanıcıların erişmekte zorlandıklarını gördük. Geçtiğimiz seneye göre bu sene Black Friday indirimlerinde daha fazla yoğunluk için kargo firmaları da seferber olmuş durumda.

daha 11.11 alışverişlerinin kargolarının dağıtımları daha bitmemişken arkasından tüm firmaların indirime gireceği 2019 Black Friday indirimlerine hazırlanıyorlar. Geçtiğimiz yıllardaki tepkilerden sonra Bir çok markanın farklı isimlerle kampanyaya katıldığını görüyoruz. Ülkemizi ve müslüman alemi için kutsal bir günümüz olan Cuma Gününe Kara Cuma olarak adlandırmak ülkemizde çok fazla tepki gördüğü için Hepsiburada Efsane Cuma, Boyner Şahene Cuma, Trendyol Efsane Günler, Teknosa Tekno Cuma, Media Markt Efsane cuma gibi isimlerle kampanyaya katılıyor.

Black Friday 2019 bu sene 29 Kasım Cuma günü başlayacak. İndirimlerin 27 Kasım Perşembe gecesi başlaması bekleniyor.

Black Friday Nedir il nerede çıktı sorularının cevabı için Bakınız Wikipedia Black Friday

Bu tip kampanyaları tek bir yerde yayınlayan sitelerde mevcut. Geçtiğimiz yıllarda Black Friday indirimlerine kupon siteleri üzerinden dağıtılan kuponlar ile indirimler katlandı. Alışveriş yapmadan önce şu sayfadaki Black Friday 2019 indirimleri kuponlarına bakmanız sizin için faydalı olabilir. Black Friday indirimine ek birde kupon kullanmanız sepet tutarınızı baya düşürecektir. Geçtiğimiz yıl bunun örnekleri için forum ve sözlüklerde bir çok başlık açıldı. Özellikle sosyal medya üzerinden İnsanlar aldıkları ürünleri ne kadar ucuz aldıklarını belirtmeye çalıştı. Bunun yanında indirim'den çok önce fiyat yükseltip sonra indirim yapan bir çok firma ve siteyi de ifşa ettiler. Kullanıcılar bilinçlendikçe bu durumların daha çok azalacağını ve gerçek indirimlerin giderek büyüyeceğini öngörüyoruz.

İlk olarak Amerikada başlayan ve tüm dünyaya yayılan Black Friday her ne kadar ülkemizde ABD indirimleri kadar indirimler uygulanmasa da özellikle moda sektöründe ciddi indirimler uygulandığını görüyoruz. Gerek Firmalar için gerek kullanıcılar için bu gün büyük bir ödül gibi. Firmalar elinde kalan stok fazlalarını bir günde eritip paraya çevirirken kullanıcılarda ürünlere daha ucuz sahip olma şansını yakalıyor. İndirim tutarlarının her geçen sene daha çok uygulandığını gözlemlemek mümkün. Amerika'da büyük izdihamlara neden olan mağazaların açılmasını bekleyen binlerce kullanıcının gece yarılarına kadar alışveriş yapıp ürünleri sili süpürdüğü günler bizde olmasa da biz daha çok online alışverişe bu günü uyarlamış gözüküyoruz.

2019 Efsane Cuma (Black Friday) indirimleri için öneriler! - Resim : 1

Black Friday indirimlerine her ne kadar fiziksel mağazalarda katılsa da online alışverişler ülkemizde şuan için daha aktif görünüyor. Geçtiğimiz yıl Hepsiburada Satış rekoru kırarak Black Friday indirim günlerini tamamladı. Bu Tip Sitelerin indirimlerinin yanı sıra Black Friday Kuponlarını da takip etmek isterseniz aşağıda bıraktığımız linke tıklayabilirsiniz. Geçtiğimiz yıl sözlüklerde Flo.com.tr ile birlikte konu olan site üzerinden kupon almadan alışverişinizi tamamlamamanız sizin açınızdan çok faydalı olacaktır.

Black Friday indirimlerini takip etmek için: https://indirimkuponum.net/

SPONSORLU İÇERİK -

Etiketler
İndirim