Baba Şimşek: 'Artık yapacak bir şeyim yok, hayatımıza son veriyoruz'

ANTALYA'da 8 katlı bir binanın en üst katında oturan 4 kişilik Şimşek ailesi ölü bulundu. Baba Şimşek 'in arkasında bıraktığı mektup yürek paraladı.

Baba Şimşek: 'Artık yapacak bir şeyim yok, hayatımıza son veriyoruz'

ANTALYA'da 8 katlı bir binanın en üst katında oturan 4 kişilik Şimşek ailesi ölü bulundu. Baba Şimşek 'in arkasında bıraktığı mektup yürek paraladı. Polis ekiplerinin ilk araştırmalarına göre baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

İstanbul Fatih'de 4 kardeşin siyanürle intiharının ardından bir acı haber de Antalya'dan geldi. Antalya'da 4 kişilik aile evlerinde ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor.

BABA ŞİMŞEK MEKTUP BIRAKTI: MADDİ SIKINTI ÇEKİYORUZ

Polis evde yaptığı incelemede, arşivleme işi yaptığı belirtilen Selim Şimşek'in yaşadığı sıkıntıları anlattığı 2 sayfalık mektup buldu.

Baba Selim Şimşek'in, mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor. Babanın, "Herkesten özür diliyorum ama artık yapacak bir şeyim yok. Hayatımıza son veriyoruz" ifadelerini kullandığı ifade ediliyor.

KİRASINI ÖDEYEMİYORDU

Mektubunda maddi sıkıntılarından bahseden baba Selim Şimşek’in işsiz olduğu, çevresine borçlandığı, uzun süredir ev kirası ve apartman aidatı gibi giderlerini de ödeyemeyen babanın bu nedenle bunalımda olduğu öğrenildi.

EŞİ ÇOCUKLARINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Antalya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekiplerinin inceldiği olayda Baba Şimşek’in önce eşi ve çocuklarını öldürdüğü daha sonra da hayatına son verdiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Etiketler
Antalya Para Şili