Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı

Kansere karşı verdiği mücadele ile örnek olan vefatıyla milyonları yasa boğan Neslican Tay, son yolculuğuna uğurlandı.

Kansere karşı verdiği mücadele ile örnek olan vefatıyla milyonları yasa boğan Neslican Tay, son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları ve sevenleri onu son yolculuğuna uğurlamak için bir araya geldi.

Neslican Tay'ın cenazesi, İstanbul'dan yoluyla memleketi Rize'ye getirildi. Neslican için Rize Sahil Camii'nde öğle vakti cenaze namazı kılındı Cenazede acılı baba Fahri Tay, taziyeleri kabul etti. Neslican'ın sevenleri ve arkadaşları ise uzun süre gözyaşı döktü.

SOL BACAĞININ OLDUĞU MEZARA DEFNEDİLDİ

Neslican Tay'ın cenazesi başında helallik alındı, dua edildi. Kılınan namazının ardından Neslican, Pehlivan Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında, daha önce kesilen sol bacağının gömüldüğü mezarda toprağa verildi.

SEVENLERİ, NESLİCAN'I ANLATTI

Cenazeye katılan yakınları, arkadaşları ve sevenleri ise Neslican Tay'ı anlatıp, üzüntüsünü dile getirdi. Ebruli Yaşam ve Sanat Derneği Başkanı Hülya Cerrahoğlu, Neslican'ın çok yakın dostu olduğunu belirterek, "O, hastalıkla mücadele eden insanların umut kaynağıydı. 'Ben bir bacaktan ibaret değilim' diyen, 'Ayaklarımın yere sağlam basması için iki bacağımın olması gerekmiyor' diyen, son ana kadar en acı gününde dahi gülümsemekten vazgeçmeyen biriydi. 'Belki kaybedeceğim ama savaşarak kaybedeceğim' diyerek bizlere veda etti. Başımız sağ olsun. Çok üzgünüz" dedi.

Neslican Tay'ın kuaförü Yusuf Yalmancı da "Ben onu sosyal medyada görünce ulaşmaya çalıştım. Benim de annem kanserden vefat etti. Ona yardım etmem ve destek olmam gerektiğini düşündüm. Onu salonuma davet ettim. Evinden onu aldım. Salonuma getirdim, saçını yaptım. Güzel vakit geçirdik. Hastalığı yeneceğini öylesine inanıyordu ki ondaki o heyecan bizim ekibimizi sardı. Daha sonra yeniden hastalığı nüksedince Rize'ye geldi. Ben de Rize'ye geldim. Saçlarına kaynak takmıştık. Onu çıkardık. Ona 5 peruk getirdim. İstediği gibi şekil versin, istediğini taksın, diye. Ama o kötü rahatsızlık geçen yıl benim annemi sonra da Neslican'ı aldı. Sevenlerinin başı sağ olsun" diye konuştu.

Etiketler
Neslican Tay Kanser Urla