Tuğba Anlak son yolculuğuna uğurlandı

Arnavutköy'de evine pencereden giren Murat Uslu tarafından 6 yaşındaki kızının yanında başında silahla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Tuğba Anlak son yolculuğuna uğurlandı.

Tuğba Anlak son yolculuğuna uğurlandı

Çocuğunun gözü önünde vurulup yaklaşık bir ay yaşam mücadelesi veren Tuğba Anlak, Sultançiftliği Merkez Camii'nden son yolculuğuna uğurlandı.

Arnavutköy’deki evinde 31 Temmuz akşamı temizlik yaparken eve pencereden giren Murat Uslu tarafından 6 yaşındaki küçük kızının gözü önünde başından vurulan Tuğba Anlak, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Anlak yapılan tüm müdahalelere rağmen 28 gün sonra hastanede hayatını kaybetti. Anlak için Sultangazi Sultançiftliği Merkez Camii’nde öğleyin cenaze töreni düzenlendi. Törene Anlak’ın yakınları sevenleri ve çok sayıda kişi katıldı. Cenazede Tuğba Anlak için helallik alındı, dualar edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden İlçe Sekreteri ve İlçe Başkan Vekili Kemal Avseren, Belediye Başkan Adayımız Mimar Haluk Bozkurt, İBB Meclis üyesi ve grup başkan vekili Av.Mithat Çelik, Meclis Üyeleri, Erol Odabaş, Zeki Görer, Halit Kollik, Nihat Demir, ilçe eğitim sekreteri Emre Tik, İlçe Bşk yardımcısı Ramazan Akçay, Yönetici Ali Araz, Sultançiftliği mahalle birim Bşk Cevat Yılmaz,Parti emekçileri Göksel Akçay, Nizamettın Tektaş, Zekiye Çöre cenazede aileyi yanlız bırakmadılar.

Etiketler
Arnavutköy Hastane Silah Urla