Emir bebeğin ölümünde skandal ortaya çıktı

İSTANBUL Halkalı'daki özel bir hastanede kiralık doktor tarafından öldürülen Ali Emir bebeğin kaybıyla ilgili yeni bir skandal patlak verdi.

Emir bebeğin ölümünde skandal ortaya çıktı

İSTANBUL Halkalı'daki özel bir hastanede kiralık doktor tarafından öldürülen Ali Emir bebeğin kaybıyla ilgili yeni bir skandal patlak verdi.

Yanlış ilaç kurbanı olan Sema- Emir Şahin çiftinin 8 aylık bebeğine ölümcül tedaviyi uygulayan doktor Ramima Rzayeva'nın hastanenin listesinde isminin olmadığı öğrenildi.

Dr. Rzayeva'nın kayıt dışı olarak, sistemde gece nöbetçisi görünen doktor Barış Y.'nin yerine çalıştığı ortaya çıktı. Başka bir hastanede kadrolu olan Dr. Rzayeva'nın, Barış Y'nin kaşesini kullanarak hastalara baktığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, bebeğin hastanede tedavi gördüğü ve öldüğü 13-14 Ağustos'ta nöbetçi doktor Barış Y. idi. Muayene eden ve reçete yazan Barış Y. olarak görünüyordu. Ancak kendisi hastanede değildi. Başka bir aile de skandalı doğruladı. O aile aynı günlerde çocuklarını hastaneye götürdü. Ailenin çocuğu Dr. Rzayeva tarafından muayene edildi. Hastane sistemine bakan aile, muayene eden kişi olarak Barış Y.'nin yazıldığını gördü.

HASTANE KAYITLARINDA YOK

İSTANBUL İl Sağlık Müdürlüğü'ne şikayette bulunan baba Emir Şahin, "Hastaneye basit bir öksürük, ateşle gittik. Oğlumun doktoru Barış Y. yazdığım mesaja tam 6 saat sonra cevap verdi. Onun yerine bakan doktor Ramima'nın da hastane kayıtlarında olmadığını gördük. Resmen oğlumu öldürdüler" şeklinde konuştu.

DOKTOR UYKUDAN KALKTI

Hasta yakını Sinem Tekin,"Sema Hanım'ın bağırmaları üzerine koridora çıktık. Ramima adlı doktoru gördüm. Gözlerini ovuyordu. Belli ki uykudan uyanmıştı. Anne, hemşire ve doktorlara 'Oğlum morardı, çağırdım. Niye gelmediniz' diyordu. Hemşire tek başına kalp masajı makinesini götüremiyordu. Eşim yardımcı oldu" dedi.

Etiketler
Hastane Kiralık