Sisi olarak tanınan Seyhan Soylu'dan çarpıcı açıklamalar: Fetullah Gülen bacaklarımı okşadı

Seyhan Soylu Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’a verdiği röportajda Ergenekon kumpası süreci ve FETÖ'ye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sisi lakabıyla tanınan ve geçmişte Ergenekon kumpasında gözaltına alınan Seyhan Soylu Odatv Genel Yayın Yönetmeni Barış Pehlivan’a konuştu.

Sisi 2008 yılında Ergenekon soruşturmaları kapsamında gözaltına alınmasının perde arkasında yaşananları anlattı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in yaşadığı Pensilvanya’ya giderek evinin önünde tek başına protestoda bulunan Seyhan Soylu, Fetullah Gülen'in masa altından bacaklarını okşadığını ve bu durumu Zekeriya Öz’ün de bildiğini söyledi

Dönemin savcısı Zekeriya Öz’e verdiği ifadede, Sisi’nin FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’e dair söyledikleri ve Öz’ün buna tepkileri çok tartışılacak.

Polis Koleji’nde atılan Sisi, sınıf arkadaşları arasında il emniyet müdürleri olduğunu da aktardı.

Röportajda şu ifadeler yer aldı:

-Fethullah Gülen bir gün beni masasına oturttu. Sağ köşeye.. Hatta bacaklarımı aşağıdan da okşadı.

Fethullah Gülen ölüm döşeğinde

Sisi dün de Fethullah Gülen’in ölüm döşeğinde olduğunu açıklamış ve Gülen'in malikanesinde eylem dönüşü Ürdünlü bir benzinciden aldığı haberi şöyle aktarmıştı:

Malikanesinden silah sesleri gelmiş

Fetullah Gülen'i tanıyor musunuz dedik oda bize evet tanıyorum, buradaki Müslümanları evine iftara çağırdı, tanıştık dedi.

Adam bize Gülen'in 3 gün önce hastaneye kaldırıldığını, 15 gün önce de malikanesinden silah sesleri geldiğini anlattı. Bir çok polis gelmiş. 'Hiç buralarda bu kadar polis görmemiştik' dedi. Benzinci bize "Hastaneye 3 gün önce kaldırmışlar.

Zaten çok hastaydı Ramazanda elleri çok titriyordu. Parkinson ve tutuk konuşuyordu" dedi.

Etiketler
FETÖ Barış Pehlivan Odatv Ergene