Beykoz Devlet Hastanesi’nde grip teşhisi konulan adam kalp krizi geçirdi!

Beykoz Devlet Hastanesi’nde grip teşhisi konulan Ömer Kanbur kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Beykoz Devlet Hastanesi’nde grip teşhisi konulan adam kalp krizi geçirdi!

Beykoz Devlet Hastanesi’ne kalp ağrıları sebebiylesarı acil bölümünden giriş yapan M. Ömer Kanbur'a (49) grip teşhisi kondu. Kanbur, Beykoz Devlet Hastanesi'nde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Beykoz Gündem'de yer alan habere göre; M. Ömer Kanbur'un oğlu Ensar Kanbur'un ifadesine göre; "Babam ile birlikte 18 Temmuz Perşembe gecesi, 01:30'da Beykoz Devlet Hastanesi’nin acil bölümünden giriş yaptık. Babam o gün göğüs ağrısı yaşıyordu ve doktora da göğsünün çok ağrıdını dile getirdi. Muayene eden doktor ise babama "grip teşhisi" koydu.

Hastaneden ayrılırken babam yere düştü ve kriz geçirdi. Önce hastanede bulunan vatandaşlar müdahale etti, sonra doktorlar geldi. Doktorlar, babama nefes borusu taktılar. Babamın krizi son bulmayınca, kalp krizi geçirdiğinin ancak o zaman farkı ettiler. Doktorlar, 45 dakika kalp masajı ve son müdahaleler yapılmış olsa da babamı kurtaramadılar.

Babam M. Ömer Kanbur, gece 02:30 suralarında Beykoz Devlet Hastanesi'nde hayata gözlerini yumdu... Ensar Kanbur: “Hastane İhmalkarlığını Saklamaya Çalışıyor” M. Ömer Kanbur’un oğlu Ensar Kanbur’un ifadesine göre, nöbetçi doktor tarafınca hastanın grip olduğu yönündeki delil niteliğinde olan ilk teşhis nüshası, bir nevi hastanın grip olduğunu belirten kağıt; hasta kalp krizi geçirdiği esnada hastane yetkililerince elinden alıkondu.

Beykoz Devlet Hastanesi’nde grip teşhisi konulan adam kalp krizi geçirdi! - Resim : 1

Olayın peşini bırakmayıp grip teşhisi konulan nüshayı geri almak isteyen oğul Ensar Kanbur’a hastane yetkilileri “sizi arayacağız” demelerine karşın, 3 günü aşkın süredir mevtanın yakınlarına herhangi bir geri dönüşte bulunulmadı. Ensar Kanbur hastaneye uğrayıp belgeyi geri almak istediğindeyse, hastane yetkilileri; ilgili belgeyi vermemek adına ayak direttiler.

Ensar Kanbur: "Kamera kayıtları incelensin" Babasını kaybeden acılı evlat Kanbur, "o gecenin kamera kayıtları da hastanede mevcuttur. Babamın doktora girişi, çıktıktan sonra kalp krizi geçirmesi ve doktorların müdahale edilip, odaya alınmasına kadar. Bu olayın aydınlatılması için her türlü hukuksal mücadeleyi vereceğim" dedi.

Beykoz Belediyesi’nde Çalışıyordu M. Ömer Kanbur (49), Beykoz Belediyesi’nde temizlik personeli olarak çalışıyordu. Beykoz Belediyesi Yöntem Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı bir şekilde görevini ifa etmekteydi.

Beykoz’un Çubuklu Mahallesi’nde ikame eden Kanbur, evli ve iki çocuk babasıydı. Çubuklu Merkez Halil Ağa Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katılanlar arasında başta sevdikleri ve yakınları olmak üzere, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Beykoz Belediyesi personelleri ve M. Ömer Kanbur’un meslektaşları katıldı.

Beykoz Devlet Hastanesi’nde grip teşhisi konulan adam kalp krizi geçirdi! - Resim : 2

Etiketler
Beykoz Hastane