Maçka Parkı'nda genç kadına kabusu yaşatmıştı! Yakalandı

İstanbul Şişli Maçka Parkı'nda, geçtiğimiz günlerde bir kadının çantasını çalan zanlı polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

Maçka Parkı'nda genç kadına kabusu yaşatmıştı! Yakalandı

İstanbul Şişli Maçka Parkı'nda, geçtiğimiz günlerde bir kadının çantasını çalan zanlı polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı. Gözaltına alınan 23 yaşındaki kapkaç zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA'nın haberine göre Şişli, Maçka Parkı'nda 18 Temmuz tarihinde bir kadına kapkaç yapan zanlı ve olay sırasında yanında bulunan 2 kişi polisin yaptığı çalışma sonucu yakalandı.

İstanbul Maçka Parkı, Taşkışla çıkışındaki merdivenlerde yürüyen genç bir kadın, arkasından gelen bir kişi tarafından kapkaça uğradı. Kadının el çantasını çalan kişi Maçka Parkı içinden Dolmabahçe istikametine kaçarak izini kaybettirdi.

YAKALANAN 3 KİŞİDEN 1'İ TUTUKLANDI

Polisin çalışmasıyla olayı gerçekleştirdigi tespit edilen Suriye Uyruklu Habip K. (23) ve yanında bulunan Irak Uyruklu Karrar Hasan Q.(24) ve Suriye uyruklu yaşı küçük A.A. (15) yakalanarak gözaltına alındı. Habib K. tutuklanarak ceza evine gönderilirken diğer iki kişi serbest bırakıldı.

Etiketler
Şişli Polis Maçka