THY Teknik'te dikkat çeken yükseliş! Necati Şaşmaz'ın kuzeni...

Kurtlar Vadi dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın kuzeni Okan Özdemir'in Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'deki hızlı yükselişi dikkat çekti.

THY Teknik'te dikkat çeken yükseliş! Necati Şaşmaz'ın kuzeni...

Kurtlar Vadi dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın kuzeni Okan Özdemir'in Türk Hava Yolları Teknik A.Ş'deki hızlı yükselişi sürüyor.

Taşeron memur olarak girdiği şirkette kısa sürede şef olan Özdemir, şimdi de müdür koltuğuna oturdu.

Airport Haber'in aktardığına göre; Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş'deki kariyerine adım atmadan önce çeşitli şirketlerde yazılım uzmanı olarak görev alan Okan Özdemir, 2013 yılında THY Teknik A.Ş'ye taşeron olarak hizmet veren bir firmada işe başladı.

Kurtlar Vadisi'nin ana karakteri Polat Alemdar'ı canlandıran Necati Şaşmaz'ın kuzeni olan Özdemir'in hızlı yükselişi şirketteki ikinci yılında başladı. Önce THY Teknik A.Ş'de kadroya geçen Özdemir, kısa süre sonra şef olarak atandı.

Önlenemez yükselişi dikkatlerden kaçmayan Okan Özdemir, son iki yıldır THY Teknik A.Ş.'de Bilgi Teknolojileri Başkanlığı'na bağlı Yazılım Geliştirme Müdürü olarak görev yapıyor.

Kurtlar Vadisi dizisinde de rol alan Özdemir, aynı zamanda müziğe olan tutkusuyla da tanınıyor.

Özdemir, Kurtlar Vadisi'nde ilahi söylediği sahneyle de dizinin takipçilerinin hafızlarında yer edinirken THY Teknik'teki hızlı yükselişi şirket kulislerinde sık sık gündeme geliyor.

THY Teknik'te dikkat çeken yükseliş! Necati Şaşmaz'ın kuzeni... - Resim : 1

Etiketler
Necati Şaşmaz THY