Hızlı ve güvenilir sanal kart işlemi

En hızlı, en güvenli ve en etkili internet üzerinden alışveriş yapma yolu olarak günümüzde sayısız insan tarafından kullanılan ön ödemeli sanal kart seçenekleri kapsamında birçok farklı çeşitten bahsetmek mümkündür.

Hızlı ve güvenilir sanal kart işlemi

En hızlı, en güvenli ve en etkili internet üzerinden alışveriş yapma yolu olarak günümüzde sayısız insan tarafından kullanılan ön ödemeli sanal kart seçenekleri kapsamında birçok farklı çeşitten bahsetmek mümkündür.

Kişisel bilgilerin açığa çıkmadığı ve herhangi bir kredi kartı veya bankamatik gibi kişisel bilgilerle donatılmış olan kartların kullanılmadığı bu sistem sayesinde, farklı alışveriş sitelerinden rahatlıkla ürün veya hizmet alınabilmektedir.

16 haneli pin kodu kapsamında kişiye özel olarak hazırlanmış şekilde sunulur ve bu andan sonra tek yapılması gereken, yükleme miktarı altında tek seferde veya farklı alışveriş sitelerinde rahatlıkla alışveriş gerçekleştirmektir. Güvenliği en üst seviyede tutan ve bilgisayar korsanlarına uzak tutmakta en büyük katkı sağlayan ödemeli paykasa sanal kart sistemleri, SSL güvenliği ile birlikte farklı alt yapı güvenlikleri kapsamında rahat bir alışveriş fırsatını sağlamaktadır.

Her Yönden Güvenli Alışveriş Fırsatı

Hiçbir üyelik işlemi gerçekleştirmeden bayilik sistemi altında hizmet veren ve paykasa satın al yöntemi kapsamında yükleme yapılmasına fırsat sunulan bu destek altında, aynı zamanda bu yüklemeyi yine hiçbir kredi kartı veya bankamatik de kullanmadan sadece banka havale yoluyla kişisel bilgiler sunulmadan gerçekleştirmek mümkündür.

Burada yapılması gereken 7/24 canlı destek hattına bağlanarak müşteri temsilcilerinden bankalar hakkındaki bilgileri almak suretiyle seçim yapılan bankaya ödemeyi gerçekleştirdikten sonra yeniden müşteri temsilcilerine bağlanıp bu bilgiyi verecek 16 haneli pin kodu ve cvv numarasını almaktır. Ardından oyun siteleri ile birlikte değişik alışveriş siteleri ve e-ticaret üzerinden farklı ürün ve hizmet alımlarına gerçekleştirmektir.

Kullanıcılardan Olumlu Yorumlar

EFT ya da banka havale ile birlikte kredi kartı ve bankamatik, cepbank gibi seçenekleri altında alınan kesintiler birçok kişiye büyük rahatsızlık hissettirmektedir. Ancak hiçbir kesinti yaşatmaya paykasa ekşi üzerinden de kullanıcı yorumlarına bakmak suretiyle günümüzde ne kadar güvenilir bir sistem olduğu açık bir şekilde görülmektedir.

Düşük komisyon altında alınabilecek bu sanal kartlar sayesinde kullanım kolaylığı veren özelliği ile sadece 16 haneli pin kodunu alışveriş yapılacak internet sitesini girmek suretiyle hiçbir kişisel bilgi olmadan işlem tamamlanabilmektedir. Farklı paketleri altında çok uygun fiyatlar ile paykasa sanal kartı elde edilebilir.

Etiketler
Inter