Karneyle patlıcan dönemi başladı!

AKP hükümetinin ekonomideki vahim hataları nedeniyle gıda fiyatlarındaki artışı azaltmak için uygulamaya başladığı tanzim satış başladı.

Karneyle patlıcan dönemi başladı!

"Enflasyonla Mücadele" kapsamında uygun fiyatlara sebze ve meyve alışverişinin yapılabileceği tanzim satış noktaları kuruldu. 11 Şubat Pazartesi onlarca satış noktasının hizmet vermeye başlamasından önce mobil araçlar tanzim satışlarına başladı. Ankara ve İstanbul’un pek çok yerinde tanzim satış noktaları belirlendi ve duyuruldu.

"KAYMAK TABAKA" DENEN KADIKÖY'DE KUYRUK

Gazeteci ve CHP eski Milletvekili Barış Yarkadaş, Twitter'dan yaptığı paylaşımla vatandaşın acı halini gözler önüne serdi. Yarkadaş , Erdoğan'ın 'kaymak tabaka' olarak hedefe oturttuğu ilçelerden biri olan Kadıköy'deki tanzim noktası kuyruğunu paylaştı.

Yarkadaş yıllar önce uygulanan karneyle gıda yardımını hatırlatarak, "Karneyle patlıcan" dönemi... Eserinle övünebilirsin AKP..." ifadelerini kullandı.

Karneyle patlıcan dönemi başladı! - Resim : 1

Karneyle patlıcan dönemi başladı! - Resim : 2

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Erdoğan, CHP'li belediyelerde yaşayan vatandaşları hedef alarak, "Çankaya, Beşiktaş, Kadıköy, Şişli gibi yerlerdeki seçim sonuçlarına bakın hiçbirinin ülke gerçekleriyle ilgisi olmadığını görürsünüz. Türkiye yansa da şaha kalksa da bunların umurlarında değildir. Buralardaki seçmen profili Türkiye pastasının kaymağını yiyen kesimden oluşuyor. Bu ilçelerde yaşayan sağduyulu vatandaşlarımız bilir ki bu ilçeler bugünkü seviyesine, belediyelerin değil büyükşehir belediyesinin ve hükümetin yatırımları sayesinde gelmiştir." demişti.

Etiketler
Tanzim satış Uygulama