Tanzim satışı 50 noktada hayata geçiyor: İşte satış yerleri...

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 34 ilçede 50 tanzim satış noktası hayata geçirilecek. İşte o satış noktaları...

Tanzim satışı 50 noktada hayata geçiyor: İşte satış yerleri...

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 34 ilçede 50 tanzim satış noktası hayata geçirilecek. İşte o satış noktaları...


Tanzim satış noktasına ilişkin açıklamalarda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı, "Enflasyonla Topyekün Mücadele adına Tarım ve Orman Bakanlığımızın desteğiyle gerçekleştirdiğimiz İstanbul’un 50 noktasında büyük çadırlarda vatandaşlarımıza sebze noktasında satışlarımızı gerçekleştireceğiz. Bizler bunları gerçekleştirirken tarladan toplanan ürünün fiyatı aynen İstanbul’daki vatandaşlarımıza yansıtılması adına çalışmalarımız devam ediyor" dedi.


"ÜRÜNLERİN KALİTESİNE DE DİKKAT EDECEĞİZ"


Vatandaşların rahatını ve konforunu artırabilmek için bu çalışmayı hayata geçirdiklerini dile getiren Baraçlı, "Bizler tüm gıda tarım dairemiz aktif bir şekilde bu 50 noktada çalışmalarımız devam edecek. Tüm ekip arkadaşlarımız satışları burada gerçekleştirecek. Aynı zamanda ürünün kalitesine de son derece dikkat edeceğiz. Onların marketlerde aldığı ürün kalitesine kaliteli ürünler sunarak vatandaşlarımızın temiz, leziz ürünler almalarını sağlayacağız. Son satış fiyatlarının daha alt seviyelere çekilebilmesi vatandaşımızın daha konforunu ve rahatını arttırabilmek adına bizler bu çalışmayı Tarım ve Orman Bakanlığımızla beraber başlatmış olduk. Onların bize vermiş olduğu direktiflerle de 50 noktada bu satışları gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Vatandaşlar uygulamadan memnun olduğunu dile getirdi.

İlk etapta 7 ürünle başlayacaklarını ve gelen talebe göre ürünlerin çeşitleneceğini belirten Baraçlı, “Tabii ki önemli olan unsur vatandaşlarımızdan gelecek istek ve talepler doğrultusunda ürünlerin teminini sağlayabilmek, aynı zamanda da bakanlığımızın bu noktada bize destekleri de bu projemizin en önemli unsuru olacak. Tabii ki sizlerin de desteği ve gayretiyle enflasyonla hep beraber mücadele etmiş olacağız. Tanzim satış noktalarında, üreticiden tüketiciye domates, biber, patlıcan, salatalık, ıspanak, soğan ve patates satılacak. Ayrıca tüm araçlarda BELTUR yeterli eleman görevlendirecek.

İşte tanzim satışı noktaları:

SEBZE SATIŞ MEYDANLARI;

KAĞITHANE MEYDANI

ÜMRANİYE MEYDANI

MECİDİYEKÖY MEYDANI

ESENLER MEYDANI

AVCILAR MEYDANI

ESENYURT MEYDANI

KADIKÖY MEYDANI

ÇEKMEKÖY MEYDANI

BAKIRKÖY MEYDANI

K.ÇEKMECE MEYDANI

AKSARAY MEYDANI

ZEYTİNBURNU MEYDANI

EMİNÖNÜ MEYDANI

BAHÇEŞEHİR 1.KISIM

TAKSİM MEYDANI

BAŞAKŞEHİR 2.ETAP METRO ÇIKIŞI

KASIMPAŞA KIZILAY MEYDANI

BÜYÜKÇEKMECE

BEYLİKDÜZÜ MEYDANI

EYÜPSULTAN MEYDAN

BAYRAMPAŞA MEYDANI

ATAŞEHİR ÖRNEK MAHALLESİ

BAĞCILAR MEYDANI

BEYKOZ KAVACIK MEYDAN

GÜNGÖREN MEYDANI

ÜSKÜDAR KİRAZLITEPE

SULTANBEYLİ MEYDANI

FATİH KARAGÜMRÜK MEYDAN

SULTANGAZİ MEYDANI

BOSTANCI LUNAPARK

GOP MEYDANI

PENDİK SAHİL MEYDAN

SARIYER MEYDANI

HALKALI MEYDAN

BEŞİKTAŞ MEYDANI

ÜMRANİYE MEYDAN AVM OTOPARK

ÜSKÜDAR MEYDANI

ATAŞEHİR MEYDAN

ŞİRİNEVLER MEYDANI

İSTİNYE İSPARK

KARTAL MEYDANI

ZEYTİNBURNU AVM

MALTEPE MEYDANI

ALİBEYKÖY SİLAHTAR

PENDİK MEYDANI

HALİÇ

TUZLA MEYDANI

BAYRAMPAŞA YILDIRIM MAHALLESİ

SANCAKTEPE MEYDANI

ESENLER 100.YIL MAHALLESİ

SATILACAK SEBZELER:

Domates, biber, patlıcan, salatalık, ıspanak, soğan, patates

Etiketler
Tanzim satış İstanbul Büyükşehir Belediyesi